NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Renovation made easy, for walls and floors
Badkamer voor en na, met de kracht van Roxer.

Renovation made easy, for walls and floors

Met ROXER kies je voor vloeren en wanden met levensechte decors. Tegelijk munten deze planken en tegels uit in gebruiksgemak en duurzaamheid. “Het laat je toe snel een ruimte of volledige woning te upgraden tegen een scherpe prijs”, klinkt het bij verdeler Vanca.

ROXER omvat SPC (stone polymer composite) tegels in steen- en marmerdecors, en planken in houtdecors. Ze zijn uitermate geschikt voor residentiële projecten en voor commerciële ruimtes. Ook de XXL-wandpanelen worden gesmaakt. Vanca: “Met deze grote panelen kan je heel mooie en stevige muurafwerkingen maken. De realistische kleuren en levensechte structuren zijn amper te onderscheiden van de echte materialen. Vloeren in medium en large formaat hebben dan weer een geïntegreerde ondervloer en je plaatst ze veelal bovenop de bestaande vloer. Bovendien heeft ROXER de praktische voordelen van vinyl, zoals een waterbestendig en slijtvast karakter.”

Een toiletrenovatie met marble white frost wandtegel en vloertegel.

Snelle plaatsing met topafwerking

Niet enkel de eindgebruiker, maar ook jij – als plaatser – verdient het beste. De slimme klik- en schuifsystemen minimaliseren de montagetijd van de nieuwe vloer of wandbekleding. Met bijpassende plinten en lijm heb je meteen alle benodigdheden voor een piekfijne uitvoering. “Hoe je de tegels het best plaatst, zie je in onze instructievideo’s of -pdf. Op de website vind je een korte en een uitgebreidere handleiding. Sowieso bespaar je jezelf breekwerken van een eventuele bestaande vloer en maak je met de grote formaten erg snel vooruitgang.”

De ruime collectie aan hoogwaardige realistische decors geeft je een passende optie voor elke klant. Zo combineer je een vloer in houtlook bijvoorbeeld met een wand in marmerlook. Of je trekt een decor eenvoudig door van de vloer in de wand.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details