NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
REHAU lanceert de rechtstreekse verkoop van kantenbanden in België

REHAU lanceert de rechtstreekse verkoop van kantenbanden in België

Een sterke impuls voor alle schrijnwerkers en interieurontwerpers

De polymeerverwerker REHAU bewandelt in België nieuwe wegen in de marketing van zijn kantenband-collectie. De heroriëntatie van de vorige handelspartner leidt tot een gewijzigde marktsituatie. Om hun eindklanten te kunnen blijven bevoorraden, heeft REHAU besloten, om ook rechtstreeks toegang te verlenen aan Schrijnwerkers en interieurontwerpers tot het volledige scala aan programma’s en diensten van de REHAU kantenbanden collectie.

Ongeacht de eisen die een klant stelt, biedt REHAU, als internationale fabrikant van de kantenbanden, nu in directe verkoop in België voor elke behoefte de gepaste allround service op het gebied van Design, functionaliteit en verwerking: met meer dan 100.000 verschillende varianten, in alle gangbare afmetingen, geschikt voor alle soorten machines, geschikt voor meer dan 15.000 plaat- en laminaatsjablonen van alle toonaangevende fabrikanten – uiteraard verkrijgbaar in elke gewenste hoeveelheid en lengte vanaf 1 m – worden alle wensen met het REHAU-voorraadprogramma vervuld.

Met slechts een paar klikken is de perfecte combinatie van kant en plaat te vinden in de kantenband search op www.rehau.be/kantenband. Gratis monsters kunnen worden besteld. De kantenband-bestelling wordt gemaakt via de bestel-hotline of e-mail en binnenkort ook via de nieuwe online-shop.

Bestellen, leveren, plaatsen

Via het besteladres kantenband.be@rehau.com of via het gratis nummer: 0800 71190, kunnen  schrijnwerkers en interieurontwerpers nu reeds hun bestelling doorgeven. Zo is alles beschikbaar wat ze ook nodig hebben:

  • 1200 verschillende kleuren en decors voor meer dan 100.000 verschillenden kantenband varianten
  • Kanten voor alle vereisten: RAUKANTEX pure met lijmlaag, RAUKANTEX plus de nulvoegkant met gekleurde voorgelakte lijm en RAUKANTEX pro de perfecte nulvoeg kant met 100 % polymeer laag voor een duurzame nulvoeg – zonder lijm en zonder compromissen
  • Elke hoeveelheid, elke lengte: RAUKANTEX pure en plus vanaf 1 m, RAUKANTEX pro vanaf 1 rol minimum bestelling
  • Vóór 12:00 uur besteld – dezelfde dag nog verstuurd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details