Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Prowood in teken van Technicall Matt

FINSA–Prowood-2018
De donkere beursstand van FINSA zal bijna volledig uitgevoerd zijn in de zwarte variant van de Technical Matt-collectie, meteen een van de producten in de kijker.

Tekst | Stephanie Demasure

Beeld | FINSA

15 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Van 17 tot en met 21 oktober gaat Prowood weer door in Flanders Expo in Gent. De donkere beursstand van FINSA zal bijna volledig uitgevoerd zijn in de zwarte variant van de Technical Matt-collectie, meteen een van de producten in de kijker.

Deze krasvaste plaat met anti-fingerprint eigenschap is onlangs gelanceerd en is onder andere verkrijgbaar op de, wellicht al bekende, unieke superPan drager. De combinatie van acryllakken en Electron Beam Curing (EBC) geven het materiaal interessante eigenschappen. Zo is de plaat ultramat (glansgraad van GU. 2%), voelt deze zijdezacht aan en heeft deze een anti-fingerprinteffect. 

De plaat is bestand tegen de droge hitte van een pan, geschikt voor contact met voedsel, gemakkelijk te reinigen en antibacterieel. Dit maakt het uitermate geschikt voor keukenbladen en keukenfronten. Bovendien is de plaat kras- en slijvast en bestand tegen impact. Momenteel is Technical Matt verkrijgbaar in wit, zwart en titan (grijs). In 2022 wil FINSA de kleurencollectie aanzienlijk uitbreiden.

FINSA toont op Prowood ook zijn gamma TEX, een echte eyecatcher in het interieur of ontwerp.

Gamma TEX

Daarnaast toont FINSA zijn gamma TEX, een echte eyecatcher in het interieur of ontwerp. Door de textuur die in de bovenlaag van de plaat is geperst, wordt de decoratieve kwaliteit van de plaat verbeterd. Er zijn verschillende structuren in lineaire, geometrische of fantasievormen, die een grote veelzijdigheid bieden aan ruimtes of decoratieve oplossingen.

Nieuwsgierig geworden naar de stand en de materialen? Bezoek FINSA op stand 4423 in Hal 4 en ontdek de unieke producteigenschappen en verwerkingsmogelijkheden van deze producten zelf.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details