NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Proeven van passie en liefde voor het vak

Proeven van passie en liefde voor het vak

Het wordt een druk najaar bij Festool. Het bedrijf wil zoveel mogelijk vakmensen ontmoeten en hun passie delen. De passie voor kwaliteit, voor een perfecte service, voor onze nieuwigheden, … Kortom de passie en liefde voor het vak.

Een eerste ontmoeting van Festool was de Roadshow-vrachtwagen. Aan boord: de nieuwigheden en de WOOD-klassiekers waarmee zes stops langs vestigingen in België en Luxemburg georganiseerd werden. Bovenfrezen, Domino, enzovoort. Alle paradepaardjes van Festool op maat van de gepassioneerde vakman. Ontdek de precisie en de toepasbaarheid van onze bovenfrezen, leer ons uniek Domino-verbindingssysteem kennen en voel hoe we samen perfectie belangrijk vinden.

De roadshow deed enkele vestigingen in België en Luxemburg aan.

Zoals je wellicht weet, is Festool de allereerste om een uniek veiligheidssysteem op hun tafelzagen te implementeren. Deze SawStop-technologie is al jarenlang beproefd en zorgt ervoor dat een draaiend cirkelzaagblad binnen vier milliseconden wordt stilgezet wanneer dit in contact komt met menselijke huid. Veilig? Absoluut. Spectaculair? Zeker en vast. Festool vindt het comfort en de veiligheid van vakmensen uiterst belangrijk. De tafelzaag mét geïntegreerd veiligheidssysteem zal tijdens het voorjaar van 2020 gelanceerd worden. 

De nieuwe isolatiezaag wordt voorgesteld in de nieuwe gebouwen in Groot-Bijgaarden.

Dag van de Afwerking

Tijdens de Dag van de Afwerking in Brussels Kart op 16 november focuste Festool zich op de twee nieuwste accu-slijpmachines. De AGC is geschikt voor het doorslijpen van de hardste materialen zoals beton, steen en metalen. Met de DSC-AGC 18 slijp je minerale materialen zoals tegels en (natuur)steen volledig stofvrij door. Wat dus meteen ook toelaat om binnenshuis proper te werken.
Beide machines hebben een ingekapselde motor en volledig omhulde elektronica. Dit zorgt ervoor dat deze machines volledig beschermd zijn tegen stofschade. Met Festool beschik je over een duurzaam product. Festool is zelfs zo zeker van hun zaak dat ze als enige producent ook op deze machines drie jaar volledige garantie bieden. Daarnaast leggen ze tijdens de Dag van de Afwerking graag de hybride schuurmachines in je handen en tonen ze hoe je met deze machines zowel perfect op netstroom als op batterij werkt. De ideale partners voor elke schuurkarwei, ook voor de meest moeilijk bereikbare plaatsen. Probeer het allemaal zelf uit op de beurs.

Twee nieuwe accu-slijpmachines worden voorgesteld tijdens de Dag van de Afwerking.

Afspraak in Groot-Bijgaarden

Op 29 november organiseert Festool twee evenementen. Festool is aanwezig op de Belgian Roof Day in Brussels Kart en ze nodigen je uit in hun nieuwe gebouwen die zich op slechts enkele passen daarvan bevinden. Op de beurs leggen ze het accent op het verzagen van isolatiematerialen en op de dakwerkoplossingen. Ze tonen de nieuwste isolatiezaag (de ISC 240) in combinatie met de klassiekers zoals de Kapex 60 afkortzaag, de SSU zwaardzagen, de HK(C) handcirkelzaag en een aantal 18V-schroefboormachines. 

Festool gaat nog verder met een uitnodiging in hun nieuwe gebouwen. Hier test je zelf de machines, geniet je van een echte Belgische Festoolwafel en maak je kans op leuke prijzen. Hun mensen en productspecialisten staan je graag bij met raad en daad.   

De twee nieuwste slijpmachines zijn geschikt voor zowel harde materialen zoals beton, als voor minerale materialen zoals tegels.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details