NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Pionier in vloerproducten
Met Johannes en Guido Schulte staat ondertussen de derde generatie aan het hoofd van de onderneming, waar 650 mensen dagelijks in de weer zijn.

Pionier in vloerproducten

Laminaat, parket, vinyl of rigid floor: welke vloer je ook zoekt, Meisterwerke heeft een passend product in zijn brede assortiment. Met als hoofdmerk MEISTER exporteert het bedrijf naar meer dan 80 landen, goed voor een jaarlijkse omzet van ruim 150 miljoen euro. Het geheim? De blijvende focus op innovatie.

Familiebedrijf MeisterWerke bestaat al sinds 1930. Met Johannes en Guido Schulte staat ondertussen de derde generatie aan het hoofd van de onderneming, waar 650 mensen dagelijks in de weer zijn. De focus van MeisterWerke ligt al bijna 100 jaar op de houtvakhandel. MEISTER is het belangrijkste merk, met export naar meer dan 80 landen en een breed gamma aan vloerproducten. Laminaat- en parketvloeren, vinyl zonder vinyl, rigid core vloeren en panelen vormen het grootste aandeel van het vloerengamma.

Met als hoofdmerk MEISTER exporteert het bedrijf naar meer dan 80 landen, goed voor een jaarlijkse omzet van ruim 150 miljoen euro.

Red Dot Award 2021

MEISTER heeft  zich altijd gefocust op innovatie en is de innovatieleider in de industrie met het unieke vloerproduct Lindura, gebaseerd op houtpoedertechnologie. Deze houten vloer is het ecologische alternatief voor gagnbaar parket en is nu zelfs geschikt voor vochtige ruimtes. Onlangs vernieuwde MEISTER ook zijn laminaat- en vinylcollecties en introduceerde bijkomend een rigide core vloerencollectie. Van die laminaatvloeren is nu bovendien 80 procent 4 tot 24 uur watervast en dus badkamerproof. Dit geldt trouwens ook voor een deel van het nieuwe MeisterPanels-assortiment, waarvoor MEISTER de Red Dot Award 2021 (SP 800) heeft ontvangen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details