NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Persluchtkracht voor onderweg

Persluchtkracht voor onderweg

Metabo introduceert de nieuwe 18 Volt accu-compressor. Zo werk je voortaan snoerloos met perslucht, ook op verplaatsing. Met de efficiënte pomp en de Brushless-motor is de compressor energie-efficiënt, zodat je het maximale uit je batterij haalt.

Een compacte compressor zonder snoer: de accu-compressor Power 160-5 18 LTX BL OF is de eerste 18 Volt compressor in het professionele segment. Het toestel weegt minder dan tien kilogram, inclusief accupack. “De olievrije zuigercompressor kan ver van het stopcontact werken”, licht productmanager Julian Sauter toe. “Dankzij de Brushlessmotor en de efficiënte pomp is de compressor even krachtig als een toestel op netvoeding.”

1000 spijkers per accu
Dankzij het lage energieverbruik heeft de nieuwe accu-compressor een lange looptijd. Met één laadcyclus van het batterijpack – de Metabo 18 Volt LiHD – kan je meer dan 1.000 platkopspijkers in zacht hout slaan. En als je tijdens de werken toch zonder stroom valt, wissel je eenvoudig met het reserveaccu. De accupacks hebben een capaciteit van 5,5 of 8 Ah.

De Power 160-5 18 LTX BL OF helpt je sierlijsten of dampremmende folie te bevestigen, buizen te controleren op lekkage, vuil uit te blazen, siliconevoegen te trekken of autobanden op te pompen. Dat doet de machine in combinatie met het persluchtgereedschap van Metabo. De tacker, kitpistool, vetpers, blaaspistool en bandenpomp met spanningsmeter passen perfect op de snoerloze compressor. Voor de werkplaats of op verplaatsing, voor interieurbouw, houtbewerking, sanitair- of servicebedrijf.

Metabo 18 Volt LiHD

De nieuwe accu-compressor Power 160-5 18 LTX BL OF beschikt over een krachtige Brushless-motor, een efficiënte pomp en kan twee accu-packs transporteren.


Tot 8 bar
De accu-compressor heeft twee manometers, een voor de tankdruk en een voor de werkdruk. Zo stel je als gebruiker de juiste druk in voor elk gereedschap. Tot maximaal 8 bar. De universele koppeling van de compressor werkt met alle gebruikelijke systemen: EURO, ARO/Orion en ISO. De zuigcompressor is bovendien olievrij. Je hoeft geen olie bij te vullen, er is minder onderhoud nodig en er kan geen olie lekken onderweg. De compressor staat stevig op zijn rubberen pootjes en laat geen krassen achter op de vloer. 

Productmanager Sauter: “Met de nieuwe accu-compressor investeer je niet alleen in een betrouwbare persluchtmachine: de 18 Volt-klasse bestaat uit meer dan 90 krachtige accu-machines. Metabo maakt bovendien deel uit van het fabrieksoverkoepelende accu-systeem Cordless Alliance System (CAS). CAS verzamelt fabrikanten onder één ‘accu-dak’. De machines en laders zijn 100 procent uitwisselbaar en willekeurig te combineren.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details