NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Perfecte afkortzaagsneden met accupower voor de hele dag
Het led-schaduwlicht brengt de schaduw van het zaagblad als exacte zaaglijnindicatie over op het materiaal. (Beeld: © Roger Nellsjö)

Perfecte afkortzaagsneden met accupower voor de hele dag

Elke professional heeft een compacte zaag nodig die precies, betrouwbaar en vooral honderd procent flexibel is. De nieuwe accu-afkortverstekzaag KSC 60 van Festool levert met zijn koolborstelloze EC-TEC-motor van de nieuwste generatie in combinatie met het dubbele-accusysteem een vol vermogen en maximale uithouding voor een hele werkdag. 

Festool breidt zijn omvangrijk accu-assortiment verder uit: de met accupower aangedreven KAPEX KSC 60 is oersterk en is dankzij een verstekhoek aan beide zijden tot 60 graden en een hellingshoek eveneens aan beide zijden tot 46 (rechterzijde) of 47 graden (linkerzijde) uiterst flexibel in gebruik. De tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom maakt een precieze, wrijvingsloze zaagbladgeleiding mogelijk. Zo lukt elke zaagsnede perfect, zonder wiebelen of schokken. Het led-schaduwlicht brengt de schaduw van het zaagblad als exacte zaaglijnindicatie over op het materiaal en biedt zo een optimaal zicht op de afgetekende lijn. Voor het draagbaar gebruik en kleinere zaagklussen wordt de KSC 60 vanaf de fabriek met een stofopvangzak geleverd. Eveneens meegeleverd wordt een praktische zwaaihaak. Deze maakt de snelle opname van binnen- en buitenhoeken en vervolgens de overbrenging op de zaag eenvoudig en exact mogelijk. Slim detail: met de extra voeten kan de werktafel van de KSC 60 exact tot de hoogte van een Systainer SYS 3 M 112 of een Systainer SYS 1 worden verhoogd. Deze kan zo als werktafel gebruikt worden en lange werkstukken worden veilig ondersteund. 

De nieuwe accu-afkortverstekzaag KSC 60 van Festool levert vermogen voor een hele werkdag.

Koolborstelloze motorenpower en accupower voor de volledige dag

De Kapex KSC 60 is qua prestaties even sterk als zijn broer, de KS 60 mét stroomkabel, door het perfect op elkaar afgestemd samenspel tussen accu en motor. “In de KSC 60 wordt de nieuwste generatie koolborstelloze EC-TEC-motoren toegepast. Deze onderscheidt zich door een compacte constructie, gering gewicht en hoge efficiëntie”, zegt Boris Seyfried, productmanager op het gebied van zagen bij Festool. Met behulp van de variabele toerentalkeuze kan er bovendien afgestemd op het materiaal worden gewerkt. In combinatie met de hoogwaardige zaagbladen voor houtmaterialen, laminaat of aluminium is precisie geen toeval. Het slimme dubbel-accusysteem creëert meer doortrekkracht en reikwijdte: zo kan de KSC 60 met één of twee 18-volt-accu’s worden gebruikt en biedt deze power voor de gehele werkdag. Op de bouwplaats bewijst de nieuwe KSC 60 met zijn compacte constructie een grenzeloze mobiliteit.

Elke professional heeft een compacte zaag nodig die precies, betrouwbaar en vooral honderd procent flexibel is.

Typisch Festool: slim in systeem

Het totaalpakket wordt afgerond met perfect op de KSC 60 afgestemde systeemaccessoires. Zoals passende zaagbladen voor elke toepassing, die in combinatie met de toerentalkeuze een perfect zaagresultaat garanderen. Het onderstel voor de KSC 60 is een werk- en transportonderstel in één – voor een nog gemakkelijker transport van de KAPEX KSC 60. Het brengt de KAPEX KSC 60 op een werkhoogte die de rug ontziet en wordt met een doordacht opklapmechanisme snel en eenvoudig opgesteld. Voor onderbrekingsvrij werken, is er de voor de KSC 60 aanbevolen energieset: deze wordt geleverd met twee 5,2 Ah accu’s en met dubbel oplaadapparaat in de nieuwe Systainer³. Met de nieuwe oplader kunnen twee accu’s gelijktijdig worden opgeladen. 

Voor een zorgeloze werkdag zijn alle Festool-machines, oplaadapparaten en accu’s met de Festool Garantie all-inclusive bovendien volledig verzekerd. 

De nieuwe accu-afkort-trekzaag KSC 60 zal vanaf september 2022 in de vakhandel verkrijgbaar zijn. Meer informatie terug te vinden op de website.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details