NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Perfect lakken en verven dankzij installaties op maat

Perfect lakken en verven dankzij installaties op maat

Een perfecte afwerking bepaalt de uitstraling van elk decoratief element. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om het gewenste resultaat te behalen. Zeker niet als het lakken of verven betreft. Interieurbouwers en meubelmakers die echte kwaliteit willen neerzetten, investeren dan ook best in een (semi)-automatische spuit- of lakinstallatie. Maar kies niet eender welke oplossing: een systeem op maat is kostenefficiënter én laat ook de afwerking toe die je beoogt.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Sima uit Moeskroen (onderdeel van de Saca Group) de geknipte leverancier voor betrouwbare spuit- en laksystemen. “Onze belangrijkste troef is dat wij naar onze klanten luisteren, het totaalproject in detail bestuderen en een service van A tot Z leveren”, legt deze firma uit. “Deze aanpak vertaalt zich in perfecte oplossingen op maat die een feilloze afwerking garanderen.”  

Voor kleinere of occasionele spuitwerken biedt Sima een breed gamma aan spuitwanden. Elke gewenste afmeting en uitbreiding is mogelijk, wat natuurlijk erg interessant is. Bovendien zorgt de producent telkens voor een aangepaste afzuigcapaciteit. Bij grotere projecten die veeleisender zijn op het vlak van bijvoorbeeld milieu of kwaliteit, zijn gesloten spuitcabines of geïntegreerde spuitlijnen aangeraden. In dit geval kies je bij Sima enkel of je horizontale, verticale of diagonale ventilatie wenst. De rest wordt op maat van jouw business aangepast. 

Tenslotte kan je er terecht voor complete natlakinstallaties. Deze zijn ideaal voor de behandeling van veel stukken, of die nu groot of klein van afmeting zijn. Ook daar is er keuze te over: van manueel, over semi-automatisch, tot volautomatische transportsystemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details