NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Partner in functioneel meubel- en interieurbeslag

Partner in functioneel meubel- en interieurbeslag

Professionele meubelmakers, keukenfabrikanten, interieurbouwers en winkelinrichters doen het liefst een beroep op specialisten voor de levering van functioneel meubel- en interieurbeslag voor hun projecten. LMC ondersteunt die vaklui met een breed assortiment aan producten: verbinders, draaibeslag, geleiders, sloten, accessoires, meubeluitrusting, meubelgrepen en meubelverlichting. De specialist uit Beervelde biedt in totaal meer dan 10.000 productreferenties en is de vaste partner van heel wat A-merken voor de verdeling van hun producten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. 

De LMC-groep bestaat uit twee entiteiten. LMC zelf levert functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel (www.lmcstore.com), terwijl Optima-halffabrikaten en ondersteunende producten voor maatwerk (optimastore.com) levert. Daarnaast beschikt de firma met MODULE over een eigen innovatie- en opleidingscenter, waar professionals inspiratie kunnen vinden en zich permanent kunnen bijscholen. “We leveren innovatieve technische producten en oplossingen voor een vakman die een meubel of interieur op maat moet ontwerpen, produceren en plaatsen”, stelt zaakvoerder Philip Maljers. “Ons aanbod wordt regelmatig vernieuwd en aangepast om te kunnen inspelen op de trends en behoeften in de markt. 97 procent van onze producten zijn ook steeds leverbaar uit onze voorraad. Kwaliteit van product en service staan centraal, want ons team staat elke dag klaar om klanten een deskundige ondersteuning te bieden.”

Veelzijdigheid troef

Op Houtpro+ pakt LMC opnieuw uit met enkele innovaties. Zo presenteert de firma onder meer ledstrips met COB-technologie. Klassieke strips zijn samengesteld uit onafhankelijke LED SMD, die op het circuit van de strip geplaatst worden. Bij COB-strips worden de chips van de leds echter direct op het circuit van de strip geplaatst, waardoor er meer op eenzelfde lengte gezet kunnen worden. “We zetten ook enkele doordachte oplossingen voor inrichting van een achterkeuken in de kijker: tabletten en supports, wandhouders, inklapbare en opvouwbare droogrekken. Daarnaast kunnen bezoekers ook kennismaken met onze sterke stalen kaders uit het Youk-programma, waarmee men eindeloos kan combineren voor wandrekken in keukens, woonkamers, kantoren, winkels, en meer”, vult Philip Maljers aan. “Uit het Optima-gamma tonen we de modulaire Open Box-structuren op basis van aluminium profielen op maat, waarmee men uiteenlopende volumes creëert die aan wanden of plafonds opgehangen of in meubilair integreerbaar zijn. Tot slot ligt de klemtoon ook op de meubeluitrusting en het beslag voor keukens, badkamers, kantoren en dressings.”

Hal 6 – STAND 6238    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details