NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Parador op BATIBOUW 2020

Parador op BATIBOUW 2020

Voor de eerste maal zal de bekende Duitse vloerenproducent PARADOR aan de Batibouw beurs deelnemen. Parador heeft zich sinds de oprichting in 1977 ontwikkeld tot het toonaangevende merk van hoogwaardige systemen voor vloer- en wanddesign. Het productassortiment omvat laminaatvloeren, parket, panelen en elastische vloerbedekkingen die in het Duitse hoofdkantoor in Coesfeld en in de Oostenrijkse vestiging in Güssing worden geproduceerd. De hoogste eisen aan techniek, materialen en oppervlakteveredeling garanderen het wereldwijde succes. Voor een uitstekend productdesign werd Parador met internationale prijzen bekroond, waaronder de red dot design award, de Interior Innovation Award en de German Design Award. Als traditioneel houtbewerkingsbedrijf zet Parador zich in voor een verantwoord beheer van de natuurlijke hulpbronnen en stelt het ecologische normen voor materialen, productie, verpakking en logistiek. Parador is partner van de stichting “Plant-for-the-Planet”, die wereldwijd actief is voor bebossing en klimaatbescherming.

Tijdens deze Batibouw editie zal Parador zijn laminaat, meerlaagse parket en zijn unieke all-rounder MODULAR ONE in de kijker zetten.

Met de productinnovatie Modular ONE breidt Parador zijn assortiment elastische vloerbedekkingen uit met een echte allrounder die niet alleen duurzaam en eenvoudig te onderhouden is, maar ook in elke ruimte kan worden gebruikt dankzij zijn vochtbestendigheid en hoge maatvastheid – zelfs in de badkamer en de veranda. Bovendien is de allrounder dankzij zijn geïntegreerde akoestische tegenlaag en zijn elastische oppervlak bijzonder stil en aangenaam warm voor de voeten. Daarnaast maakt Modular ONE indruk met zijn extreem authentieke oppervlak, dat aanvoelt en eruit ziet als echt hout dankzij zijn extreem matte uiterlijk.

Dit programma bestaat zowel in groot tegelformaat als zowel in het klassieke planken kofferformaat en bovendien in het erg realistische lange plankformaat. Het voor water ondoordringbare oppervlak en de speciale kernplaat zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen vocht en maken de Modular ONE tot een ideale designvloerbedekking in alle ruimtes – zelfs in de keuken en in vochtige ruimtes. Dankzij de beproefde Safe Lock PRO-klikverbinding kan de vloer vlot en gemakkelijk worden gelegd.

Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, ‘made in Germany’ en voldoet aan de hoogste normen voor gezond leven – een raszuiver allround talent. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.

Parador heeft ondertussen een selectief verdelersnetwerk in België ontwikkelt, dewelke de verschillende geïnteresseerde bezoekers verder kunnen te woord staan.

www.paradorfloors.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details