NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Parador onderscheiden als “bijzonder duurzaam”

Parador onderscheiden als “bijzonder duurzaam”

In opdracht van het dagblad “Welt” heeft het ratingbureau Service Value voor de eerste keer de studie “Nachhaltigkeits-Champions” gepubliceerd. Uit de enquête is gebleken welke bedrijven er bij de consumenten uitspringen als bijzonder duurzaam. Parador komt naar voren als bijzonder duurzaam in de categorie “fabrikant van vloerbedekking”.

Met een index van 2,53 heeft Parador nu de hoogste waardering als “bijzonder duurzaam” gekregen in de studie “Nachhaltigkeits-Champions”. “Duurzaam engagement op alle essentiële gebieden waarmee onze producten tijdens hun levenscyclus in contact komen, maakt integraal deel uit van de bedrijfsstrategie van Parador. De zeer goede resultaten van deze studie tonen aan dat onze maatregelen door de consumenten worden opgemerkt en gewaardeerd. We zijn dan ook trots op deze positieve beoordeling en zien die als een stimulans om onze inspanningen verder door te zetten en bekend te maken,” zegt Stefan Kükenhöhner, Managing Director van Parador, tevreden.

Voor de studie “Nachhaltigkeits-Champions”, die dit jaar voor het eerst werd uitgevoerd, werden ongeveer 288.000 consumentenbeoordelingen over 1.163

bedrijven en merken uit 76 industrieën opgehaald. Om de “Nachhaltigkeits-Champions” te bepalen, werd aan de consumenten in een online panel gevraagd in hoeverre ze het, op basis van hun eigen informatie en ervaring, eens konden zijn met de stelling dat de onderzochte bedrijven op een milieubewuste en ecologisch duurzame manier handelden. De antwoorden werden geregistreerd met behulp van een vijfpuntsschaal, die werd gebruikt om een ​​persoonlijke Sustainability Awareness Score (SAS) voor elk bedrijf en merk te berekenen.

Deze gemiddelde waarden vormen de basis voor individuele rangschikkingen per sector, en voor een algemene, sectoroverschrijdende rangschikking. Ondernemingen waarvan de gemiddelde waarden lager zijn dan de algemene gemiddelde waarde van hun respectieve bedrijfstak krijgen de onderscheiding “zeer duurzaam”. Ondernemingen die bovendien een nog lagere en dus nog betere gemiddelde waarde hebben dan de al bekroonde aanbieders, krijgen de beoordeling “bijzonder duurzaam”.

Verdere informatie over de thema’s ecologische, sociale en economische duurzaamheid bij Parador vindt u hier: https://parador.de/story/haltung-zeigen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details