NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Paint Doors boven de doopvont
Ook tal van schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden, zoals uitvoeringen in rustiek fineer.

Paint Doors boven de doopvont

Vanaf 2021 gebeurt dat vanuit de vestiging in Ledegem, waar een gloednieuw machinepark, mooie toonzaal en groot magazijn worden ingericht.

Sinds deze zomer staat er een nieuwe kapitein aan het roer van Oosthout: Jeroen Vanhoutte. Deze man is geen onbekende in de sector, want twee jaar geleden zette hij zijn eerste stappen in de productie van binnendeuren en maatwerk. De reacties waren dermate positief dat de honger naar meer groeide. Daarom besloot hij om de productie van Oosthout over te nemen. Dat hij precies voor deze firma koos, is niet verwonderlijk. Deurenproducent Oosthout wordt immers geassocieerd met grote kwaliteit en een breed aanbod dat zijn deugdelijkheid al vele jaren heeft bewezen.

Investeren in capaciteit 

Deze zomer was de overname in kannen en kruiken. Meteen maakte Jeroen Vanhoutte plannen voor een reorganisatie en uitbreiding van de capaciteit. “Eind dit jaar wordt de volledige productie van Wingene naar onze uitvalsbasis van 2.500 vierkante meter in Ledegem overgeheveld”, vertelt hij. “Naast de vijfassige CNC-machine en geautomatiseerde opdeelzaag die we al in ons atelier hadden staan, hebben we in een extra vierassige en een dubbele CNC-machine met deurenmagazijn geïnvesteerd. Het nieuwe machinepark zal een capaciteit van 30.000 exemplaren per jaar aankunnen, wat zal toelaten om een uitgebreide stock aan te leggen. Daarom zijn we nu bezig met de inrichting van een magazijn waaruit we een 4.000-tal deuren direct uit voorraad zullen kunnen leveren. Verder willen we in het voorjaar van 2021 een nieuwe showroom inrichten. Zo krijgen bouwpromotoren, architecten, groothandels, houthandelaars en schrijnwerkers een platform om de deuren aan hun eind-klanten te demonstreren.

 Tenslotte hebben we twee extra mensen in dienst genomen. Enerzijds spreken we over een administratief bediende die alle offertes zal opmaken en opvolgen. Anderzijds hebben we nu ook een salesmanager die het aanspreekpunt bij uitstek is voor alle vragen en het commercieel luik van het bedrijf verder zal dragen voor een excellente samenwerking met onze klanten.”

Voor elk wat wils

Paint Doors produceert verschillende reeksen, waaronder een lijn standaard schilderdeuren in celrooster of tubespaan, alsook de ‘old cottage’-serie die bestaat uit samengestelde massieve deuren met een MDF-paneel. “Dankzij de overname bieden we nu ook een ‘economic’ lijn”, vertelt Jeroen Vanhoutte. “Dit zijn deuren met een mdf-paneel van vier centimeter waarin alle mogelijke dessins kunnen worden ingefreesd: lijntjes, pictogrammen, teksten en zo meer. Verder kan je bij ons terecht voor fineerdeuren (fijn of rustiek), stalen deuren, branddeuren in hout of staal, samengestelde massieve eiken uitvoeringen en schuifdeuren. Maatwerk is de sterkte waarmee Paint Doors wil uitpakken en dit in samenhang met een hoge kwaliteit en een snelle levering. Vanaf half december 2020 zal onze nieuwe catalogus gratis ter beschikking worden gesteld aan alle geïnteresseerden.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details