NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Optimale reiniging en verzorging voor houten vloeren

Optimale reiniging en verzorging voor houten vloeren

Om een houten vloer in topconditie te houden, moet je de juiste onderhoudsproducten kiezen. De Hardwax-Olie van Osmo maakt je vloer slijtvast en stoot vuil en vocht af. Dat betekent minder onderhoud en een langere levensduur.

Osmo heeft een reeks onderhoudsproducten voor het optimaal reinigen van houten oppervlakken. Voor het verwijderen van dagelijks vuil en vlekken wordt Osmo Wisch-Fix aanbevolen.Het hydrateert de houten vloeren bovendien. Osmo Wisch-Fix is een concentraat gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Voor het aanbrengen moet het worden verdund met water. Afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling kunnen de mengverhoudingen variëren.

Een stevige poetsbeurt

Voor sterkere vlekken, zoals vet of schoenpoets, is er Osmo Vloeibare Onderhoudswas. Het verwijdert sterke verontreinigingen, vult de natuurlijke harde wassen in het vloeroppervlak aan en herstelt de beschermende olie- en waslaag zonder een film achter te laten. Voor handmatige toepassingen is dit product ook verkrijgbaar in een handige spuitbus.

Weinig onderhoud en een langere levensduur. (Beeld: Honorarfrei)

 

Voor het reinigen en onderhouden van houten oppervlakken behandeld met Osmo TopOil, raadt Osmo dan weer het gebruik van Spray Cleaner aan. Die reinigt het oppervlak zonder het te beschadigen en is de optimale oplossing voor zowel particuliere huishoudens als commerciële interieurs. De toepassing is eenvoudig: verwijder vuil, spuit het product op het oppervlak, maak schoon en droog met een pluisvrije katoenen doek.

Ook voor openbare ruimte

Slijtvaste houten oppervlakken in openbare ruimtes reinig en onderhoud je optimaal met Osmo Onderhoudsolie. Dit product is gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën en wassen en is veilig voor mens, dier en plant na droging. Voordelen van dit product, naast vele andere: je moet nadien niet schuren en je geniet van een korte droogtijd. Vloeren behandeld met Osmo Onderhoudsolie zijn na slechts drie tot vier uur opnieuw toegankelijk.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details