Platform voor de interieurbouwbranche
Producten

Oplossing voor elke schuurklus – Een hybride schuurmachine op maat van je noden

Schuren van verticale vlakken, bovenhands werken of afwerken van randen, het zijn niet de meest comfortabele activiteiten om uit te voeren.

se_rtsc400dtsc400etsc125_000000_a_11a kopiëren
Deze nieuwste generatie schuurmachines biedt je de mogelijkheid zowel op batterij als op netstroom te werken.

Tekst | Tekst en beeld: Festool

16 februari 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Mobiel werken en liefst met één hand komt daarbij als geroepen. Met de nieuwste hybride éénhands-schuurmachines biedt Festool de ideale oplossing, precies op maat van je wisselende behoeftes.

Met meer dan negentig jaar ervaring is Festool de expert ter zake wanneer het op hout- en meubelbewerking of schilder- en renovatiewerkzaamheden aankomt. Zagen, frezen, schuren, boren, polijsten, slijpen en nog veel meer – het Duitse familiebedrijf biedt een waaier aan elektrische gereedschappen van een superieure kwaliteit. Ontworpen met en voor de professional zodat jij als vakman je projecten sneller, beter en met minder inspanning kan uitvoeren. “Als bedrijf zijn we sinds jaar en dag gedreven door continue innovatie. We willen producten aanleveren die robuust, ergonomisch en makkelijk hanteerbaar zijn en tegelijk een perfect eindresultaat opleveren”, vertelt Didier Mees, marketingspecialist bij Festool.

Festool: “We willen producten aanleveren die robuust, ergonomisch en makkelijk hanteerbaar zijn en tegelijk een perfect eindresultaat opleveren.”

Perfect in de hand

Bij de ontwikkeling van de nieuwste schuurmachines is extra aandacht besteed aan de combinatie van een uitgebalanceerde  gewichtsverdeling en een perfecte ergonomie. “De machines liggen perfect in je hand dankzij softgrip en wegen slechts 1,4 kilo”, bevestigt Didier Mees. “Zeker wanneer je de machine langdurig gebruikt, is dit een enorm voordeel.”

Batterij of netstroom? Jij kiest

Deze nieuwste generatie schuurmachines biedt je de mogelijkheid zowel op batterij als op netstroom te werken. Buitenshuis of op een stelling is een stroomtoevoer vaak niet aanwezig of moeilijk bereikbaar. Het sterke 18 V Ergo-accu-pack met een capaciteit van 3,1 Ah, is dan de ideale oplossing. Deze batterij zorgt in combinatie met de koolborstelloze EC-TEC motor voor een vermogen zoals uit het stopcontact. Je tweede batterij laadt trouwens sneller op dan dat de eerste leeg loopt. Zo blijf je gegarandeerd zonder onderbreking doorwerken.

Toch liever werken op netstroom? In een handomdraai plaats je de netstroomadapter in de schuurmachine. Wat je ook kiest, je kan altijd rekenen op een langdurig en constant vermogen. Met of zonder stopcontact.

De flexibiliteit van de nieuwste hybride schuurmachines laat ook mobiel werken toe.

Altijd stofvrij en gezond

Werk je buiten of vereist de situatie dat je moeilijk te bereiken plekken bewerkt? Reken dan op de stofafzuiging in combinatie met de Longlife-stofopvangzak. Ben je binnen bezig of is het gebruik van een stofzuiger toch mogelijk? Klik eenvoudigweg de stofzuigslang in de machine. Het nieuwe Cleantec verbindingssysteem, met een geïntegreerde bajonetafsluiting, verbindt de stofzak of stofzuigslang veilig en snel met je machine. Geen risico dat de slang loskomt en dus een gewaarborgde stofafzuiging. Zo werk je steeds stofvrij en gezond.

Ideaal voor het schuren van verticale vlakken.

100% bewegingsvrijheid

Voortaan heb je voor elke werkzaamheid een schuuroplossing in en bij de hand. Ook voor moeilijk bereikbare plekken bij het bovenhands werken of in minder makkelijke situaties, zoals bijvoorbeeld op een verticaal vlak. De flexibiliteit van de nieuwste hybride schuurmachines laat mobiel werken toe wanneer een netsnoer of een stofzuigslang voor het gebruik erg storend zijn. Je kiest vanaf nu zelf hoe je het makkelijkst werkt met de perfect aangepaste éénhands-schuurmachines van Festool.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%