NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Op zoek naar een vloer voor in de badkamer?

Op zoek naar een vloer voor in de badkamer?

De COREtec® “Naturals” Collectie : Mooi ogende vloeren voor de badkamer

USfloors Inc. met hoofdkantoor in Dalton, GA, United States is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige vloerbedekkingen en heeft een nieuw type categorie vloerbedekking ontwikkeld: COREtec® is namelijk dé nieuwste revolutie in harde vloerbedekking !

COREtec® : Nieuwe harde vloerbedekking, ook voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer

Deze categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. Bovendien is COREtec®  wereldwijd gepatenteerd. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec®  bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk, eenvoudig en snel geplaatst worden door een vakman of door een consument. Een revolutionair product dus COREtec® the original, dat men ook kan omschrijven als een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk. Noem USFloors dus gerust de architect/uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie.

sand-50-lvp-802-kopieren

USFloors – COREtec® heeft  een aantal trendy en mooi ogende  vloeren voor in de badkamer

Het COREtec® Original programma heeft een aantal mooi ogende decoren voor in de bakdmamer, sauna en wellness. Daarbij een aantal heel knap uitziende trendy decoren. Deze designs werden zoals altijd uiterst zorgvuldig uitgekozen door een selecte groep van professionals in Home & Deco in het algemeen en vloeren in het bijzonder. Een aantal vloerenexperten hebben daarbij rekening gehouden met de huidige tendens in de steeds sneller veranderende woonwereld.

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer, sauna, wellness, …  vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

matterhorn-50-lvte-1905-kopieren

Badkamer

De eigenschappen van de vloer zijn echt niet min : duurzaam, onderhoudsvriendelijk, snelle plaatsing, kan in alle ruimtes geïnstalleerd worden, ook vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer, sauna en toilet. Klassiek of modern, landelijk of hedendaags, het maakt in feite allemaal weinig uit.   Dat de COREtec® vloeren in de smaak vallen, is niet zo vreemd. Weinig andere vloeren zijn zo innovatief, overal installeerbaar en betaalbaar als COREtec®.

USFloors, de fabrikant van de COREtec® vloeren, investeert voortdurend in innovatie en blijft een trendsetter op gebied van harde vloerbedekking. De COREtec® vloeren hebben niet alleen een bijzonder warme uitstraling, ze voelen ook warm aan. De vloeren zijn snel en gemakkelijk installeerbaar door zowel vakman als consument  en ook gemakkelijk terug weg te nemen.

COREtec® The Naturals : nieuwe frisse look – heel mooie uitstraling  – eigen identiteit

  • 100% Watervast
  • Stabiel
  • Plaatst eenvoudig
  • Geen acclimatisatie nodig
  • Antistatisch / Electrostatisch
  • Ideaal voor vloerverwarming & koeling
  • Op elke ondergrond
  • Akoestisch dempend
  • Pet proof

 

Afmetingen :
182 x 1220 mm – 8 mm Totale dikte

Gamma
De nieuwe collectie COREtec® “The Naturals” bevat 14 kleuren waarvan 7 decoren met V – groef

www.coretecfloors.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details