NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Op ontdekking door technisch naslagwerk voor interieurbouwers
De technische catalogus telt 700 pagina’s vol inspiratie voor schrijnwerkers en interieurbouwers.

Op ontdekking door technisch naslagwerk voor interieurbouwers

Om de eerste verjaardag van zijn nieuwe kantoren in Grobbendonk te vieren, lanceert Du Pont een nieuwe technische catalogus. De zevenhonderd pagina’s tellende uitgave staat boordevol informatie over de diensten, producten en toepassingen van de groothandelaar in meubelbeslag en meubelonderdelen. Op de nieuwe locatie heeft Du Pont maar liefst zeven keer meer opslag- en productieruimte. En dat zie je duidelijk in de catalogus vol interessante nieuwigheden. 

Iets meer dan een jaar geleden verhuisde Du Pont, groothandel voor meubelbeslag en meubelonderdelen, van Pulderbos naar Grobbendonk. Die verhuis was noodzakelijk om de groei van het bedrijf verder te zetten. Zaakvoerder van Du Pont Alain Leyssens vertelt: “We hebben zeven keer meer opslag- en productieruimte in Grobbendonk. Zo konden we het afgelopen jaar onze voorraad meer dan verdubbelen. Door ons 3.000 vierkante meter grote productiemagazijn breidden we onze eigen lijnen uit en steeg onze productie aanzienlijk.”

Die forse uitbreidingen verdienen natuurlijk de nodige aandacht. Daarom brengt Du Pont begin 2023 een gloednieuwe inspiratiecatalogus uit. Met zijn zevenhonderd pagina’s is het naslagwerk een bron van inspiratie voor schrijnwerkers en interieurbouwers. De index geeft een overzicht over alle producten en diensten van Du Pont. Zo streeft het bedrijf nog meer naar het principe van onestopshopping zodat de klant met gemak alle benodigdheden voor zijn project aanschaft.

Du Pont licht zijn eigen, uitgebreide productielijn en heel wat nieuwe producten in het assortiment toe.

Uitgebreid assortiment

De moderne gebouwen creëerden een nieuwe dynamiek bij Du Pont. Niet enkel voegde het bedrijf verschillende producten toe zoals scharnierende binnendeuren, SLIDE-schuifdeuren en pendulelampen, maar de groothandelaar investeerde ook in nieuwe CNC-machines en glassnijtafels om de volledige inhouse productieketting te behouden. Dat garandeert snelle leveringstijden en een transparante opvolging van alle bestellingen. Alain: “De vernieuwing van ons machinepark geeft een boost aan onze gekende lijnen zoals de Darby Doors-collectie. Die kan je nu ook in het wit bestellen voor nog meer toepassingsmogelijkheden in je interieur. Ook aan ons gamma ledverlichting voegden we enkele belangrijke nieuwigheden toe. Zo maken we niet alleen pendulelampen op maat in zwart en wit, maar reiken we nog meer oplossingen aan met onze zelf ontwikkelde ledprofielen en nieuwe ledstrips.”

Qua nieuwe producten voegde Du Pont onder andere enkele elektrische toepassingen voor kantoorinrichtingen en akoestische panelen toe aan zijn assortiment. Daarnaast blijft de groothandelaar verder inzetten op maatgerichte oplossingen met zijn diverse gamma voorgemonteerde lades ANTARO, LEGRA, MERIVO en TA’OR. Ook biedt het bedrijf nu tafelonderstellen in het zwart aan en breidt het zijn collectie uit met schuifdeuren van vloer tot plafond. 

Voortbouwen op kwalitatief fundament

Het succes van de groothandelaar in meubelbeslag bouwt verder op enkele sterke fundamenten. Naast een uitgebreid voorraadprogramma en kwalitatief maatwerk is een betrouwbare en klantgerichte dienstverlening een derde pijler van Du Pont. “Onze snelle introductie van nieuwigheden, het duidelijk bewaken van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de technische ondersteuning bij eventuele vragen of problemen vormen de basis van onze dienstverlening”, besluit Alain. “We houden zo goed als alle producten uit de catalogus in voorraad en leveren bovendien alles gratis in België met onze eigen leverdienst. Hoe groot of klein de bestelling ook is. Dit garandeert adequate levertijden door aanspreekbare chauffeurs. We beschouwen een betrouwbare dienstverlening aan onze klanten dan ook als een topprioriteit.”

In de nieuwe catalogus vind je een zeer ruim aanbod van hoogwaardige producten en alle benodigdheden voor meubelbouw en houtverwerking. Onze eigen productielijnen en onze betrouwbare merken worden overzichtelijk weergegeven met de nodige technische informatie van elke toepassing. Download of bestel gratis je inspiratie-catalogus op de website of neem contact op met ons.   ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details