NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Onzichtbaar scharniersysteem

Onzichtbaar scharniersysteem

Zwart is hot. Architect, designer of particulier: zwart manifesteert zich van keukenfronten, huishoud- en elektrische apparaten tot volledig zwarte meubelstukken of woonruimten. Het brengt een accent in het interieur en zorgt tegelijk voor een optische terugkeer naar de kern. SIMONSWERK ondersteunt deze vormgevings- en oppervlaktetrend met onzichtbaar aangebrachte scharniersystemen van de productfamilie TECTUS. In het zwart uiteraard.

De nieuwe trendkleur leent zich perfect voor een koele en minimalistische touch. Zwart combineert prima met trendmaterialen zoals beton, licht eikenhout of staal met roestoptiek. Ook het onzichtbare TECTUS-scharniersysteem volgt die gereduceerde, strak gelijnde optiek en de vraag naar donker getinte oppervlakken. TECTUS wordt volledig verdekt aangebracht. Je kiest uit diverse modellen voor object-, woonkamer- en huisdeuren en op maat van elk kozijntype. Om in te spelen op de vragen uit de markt is het systeem nu ook in oppervlaktekleur diepzwart – RAL 9005 diepzwart EP mat – verkrijgbaar. Een nieuw accent van SIMONSWERK in de homogene integraalconcepten voor de deursector.

TECTUS-scharniersysteem

Om in te spelen op de vragen uit
de markt is het systeem nu ook in oppervlaktekleur diepzwart.

Breed toepasbaar
De TECTUS-serie omvat een breed scala aan modelvarianten, ook voor deuren met hoge belastingwaarden. Met bijzondere aandacht voor de inbouw van verspringende en onzichtbare kozijnen of voor de inbouw van onzichtbare energieoverdracht voor meer veiligheid en comfort. Alle varianten hebben dezelfde optische en technische eigenschappen, zoals het comfortabele 3D-verstelsysteem. Dat maakt traploze verstellingen van ongeveer 3 millimeter zijwaarts en in de hoogte mogelijk, net als een wijziging van de aandruk van een millimeter. 

Daarnaast hebben de TECTUS-systemen een openingshoek van 180 graden, een onderhoudsvrij glijlagersysteem en een breed aanbod aan belastingwaarden van 40 tot 300 kilo.

Meer info over de TECTUS-reeks vind je op onze website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details