NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Onzichtbaar deurbeslag voor alle binnendeuren

Onzichtbaar deurbeslag voor alle binnendeuren

Argenta is al honderd jaar actief in het ontwikkelen en produceren van deurbeslag. Met een eigen ontwikkelingsafdeling en labo zetten ze in op onzichtbare deuroplossingen die bijdragen tot een tijdloos interieur met een strak, minimalistisch ontwerp. Wand en deur vormen één geheel, onder meer met de argenta Invisidoor S en de ROB Punch voor glazen schuifdeuren.

Minimalistische schuifdeur

Het deurblad van het Invisidoor S schuifdeursysteem valt in gesloten stand perfect in hetzelfde vlak van de wand waarin die ingewerkt zit. Zo is het deurblad volledig onzichtbaar aan één kant van de muur, wat in principe zelfs een handgreep overbodig maakt. Bij het openen schuift het deurblad weg in de wand. Een plaatsbesparende eigenschap die ook alle andere argenta pocketdeuren typeert. De gleuf die achterblijft in de muur met de schuifdeur in gesloten positie wordt afgedicht door een bewegend afdekprofiel.

Wand en deur vormen een geheel met de Invisidoor S.

 

Dit schuifdeursysteem is geschikt voor houten schuifdeuren tot 80 kilogram en is standaard uitgerust met een softclose- en auto-ejectsysteem voor een makkelijke bediening. Alle onderdelen van het ingewerkte deurbeslag zijn steeds makkelijk bereikbaar om te kunnen demonteren en afregelen.

Tot 150 kilogram onzichtbaar ingewerkt

Kamerhoge schuifdeuren zijn ook in glazen variant interessant voor hedendaagse interieurs in kantoren, lofts en woonkamers. Met een loopprofiel op of onzichtbaar in het plafond ingewerkt, maakt dat het geheel natuurlijk nog een stuk strakker. Die plafondmontage kan zelfs zonder problemen gecombineerd worden met een vaste glazen wand. Maar even goed is er een bovenprofiel beschikbaar voor montage tegen de muur. En dat voor glazen schuifdeuren tot 150 kilogram zwaar met glasdiktes van 8, 10 en 12 millimeter.

Alle onderdelen zijn vervaardigd in geanodiseerd, zwart geanodiseerd of geanodiseerd aluminium met inoxlook. Dit schuifdeurbeslag is verkrijgbaar zonder of met softclosesysteem. Dat voor de montage van dit softclosesysteem geen uitsparing in het glas nodig is – de glasklem wordt zonder lijm op het glas gespannen –  onderstreept nog eens de montagevriendelijkheid van dit schuifdeurbeslag.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details