Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bouw- & meubelbeslag

Ontwerpvrijheid en meer ruimte voorop

Specialist in meubelbeslag Van Hoecke heeft weer enkele nieuwigheden in het gamma. Als verdeler van de Oostenrijkse fabrikant Blum zetten ze graag enkele praktische oplossingen voor de keuken en het interieur in de kijker. Stuk voor stuk toepassingen die positief onthaald worden en die het leven van zowel de interieurbouwer als de eindklant makkelijker maken. […]

expando-t-voor-dunne-fronten-4-kopieren

19 oktober 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Specialist in meubelbeslag Van Hoecke heeft weer enkele nieuwigheden in het gamma. Als verdeler van de Oostenrijkse fabrikant Blum zetten ze graag enkele praktische oplossingen voor de keuken en het interieur in de kijker. Stuk voor stuk toepassingen die positief onthaald worden en die het leven van zowel de interieurbouwer als de eindklant makkelijker maken. Nieuwsgierig? We nemen je mee op ontdekking.

blum_me178830_40-kopieren

De Space Step is een extra opbergruimte en handig opstapje op maat in één voorgemonteerde oplossing.

 

Moeiteloos het hoogste schap bereiken

Tenzij je twee meter lang bent, heb je ongetwijfeld al eens hardop gevloekt dat je telkens een opstapje er bij moet nemen wanneer je iets van het bovenste schap in de keukenkast wil halen. En wat als we je zeggen dat dit ongemak voorkomen kan worden dankzij een eenvoudig systeem? De Space Step van Blum is namelijk een opstaptrede op maat van je hoogte en in functie van je keuken die makkelijk te integreren is. “De Space Step wordt geïnstalleerd in de sokkel van de kast. Het is een extra opbergruimte en een handig opstapje met antisliplaag in één”, zegt Stijn Van Avermaet, marketingmanager bij Van Hoecke. “Je wint dus niet alleen extra plaats, maar ook meer comfort. Het product wordt zeer goed onthaald, mede dankzij de voorgemonteerde en maatoplossing voor onze klanten.”

De tabletladestop van Blum.

De tabletladestop van Blum.

 

Meer werkruimte

Een volgende oplossing creëert extra werkruimte in een handig systeem. Zowel in de keuken of badkamer als in het bureau of woonkamer. De tabletladestop van Blum kan je zowat overal gebruiken met Movento geleiders. “Vooral in de keuken is dit een zeer handig systeem”, licht Stijn toe. “Met een eenvoudige beweging en automatische vergrendeling vergroot je het werkvlak. Je kan er bijvoorbeeld een huishoudapparaat op plaatsen dat je zo eenvoudig kan bedienen. Met een even simpele beweging laat je de lade opnieuw in het meubel verdwijnen. De tablet is ook zeer stabiel en leent zich dus perfect om aan te werken. Bovendien is de tabletladestop zeer eenvoudig te monteren.”

tabletladestop-keuken-kopieren

Moeiteloos meer werkruimte creëren kan met de tabletladestop van Blum.

 

Dunne fronten zonder problemen

“Tot slot stellen we graag nog een eenvoudig frontbevestigingssysteem voor. De Expando T van Blum is gemaakt voor dunne fronten of speciale fronten in volkern, steen of staal”, zegt Stijn Van Avermaet. “Het is geen gloednieuw systeem, maar wel uniek op de markt.” De Expando T is compatibel met de meeste systemen en kan toegepast worden op lade-, scharnier- en klapdeursystemen. Dit maakt potboringen overbodig. Met twee boringen bevestig je de front aan het corpus. Die boringen zijn 6 millimeter diep waardoor je makkelijk met materialen vanaf 8 millimeter dik werkt. “Je gebruikt dit systeem voor hardere materialen of voor zachte toepassingen zoals mdf. Het creëert meer ontwerpvrijheid. Vooral in moderne interieurs en keukens waar vaak gewerkt wordt met dunne fronten of nieuwe materialen”, besluit Stijn Van Avermaet.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%