NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Ondergrond- en lijmtechniek: acht sterke producten voor het leggen van bijna alle vloeren

Ondergrond- en lijmtechniek: acht sterke producten voor het leggen van bijna alle vloeren

Ondergrond- en lijmtechniek: acht sterke producten voor het leggen van bijna alle vloeren

Met de Power-Range stelt THOMSIT een assortiment beschikbaar dat met slechts acht producten geschikt is voor 90% van de toepassingen voor het leggen van vloeren. Daarmee biedt THOMSIT vloerenleggers en adviseurs in de handel een nog snellere en zekerdere weg naar het juiste product. Bovendien worden in de bijbehorende Power-Range Gids alle producten uitvoerig toegelicht. Er staat een overzicht in van alle verwerkingsstappen met toepassingsfoto’s, waardoor de vloerenlegger snel toegerust is voor zijn werk. Op die manier ondersteunt THOMSIT de gebruiker, van de projectplanning tot de aankoop en de uitvoering.

Met de Power-Range presenteert THOMSIT een overzichtelijk en toch uitgebreid assortiment voor het leggen van vloeren. De planning en de uitvoering kunnen zodoende snel en zeker worden gerealiseerd. De 16 pagina’s tellende Power-Range Gids biedt als een fitnesstrainer ondersteuning bij elke stap en geeft zekerheid: onder het motto “move it” leidt de gids de gebruiker in vier stappen door de beoordeling van de situatie en de keuze van het product. Verder staan er waardevolle tips in voor de praktische toepassing van de producten.

power-range-gids-kopieren

In de Power-Range Gids wordt aan de vloerenlegger stap voor stap uitgelegd hoe hij een kwalitatief hoogwaardige vloer maakt en worden hem alle beslissings- en verwerkingscriteria aangereikt die hij nodig heeft.

 

Acht producten die geschikt zijn voor bijna alle vloeren

De Power-Range bestrijkt alle fasen van het project, van het voorbereiden van de ondergrond tot het leggen van de vloer. RS 88 wordt gebruikt als egaliseermiddel voor het vullen en plamuren, R 766 als grondlaag en R 729 voor het afdichten van voegen en scheuren. XXL Power en AS 1 Rapid zijn twee producten voor het egaliseren van oppervlakken. Met de lijmen K 190 F, UK 840 en P 695 Elast Strong kunnen vloerenleggers de meest uiteenlopende vloerbedekkingen verlijmen, van PVC tot linoleum en parket. THOMSIT biedt zo een totaaloplossing voor het leggen van vloeren die flexibel inzetbaar is voor bijna alle behoeften.

Uiteraard zeer emissiearm

THOMSIT hecht bij de Power-Range veel waarde aan de woongezondheid. Het productassortiment bestaat uitsluitend uit producten die volgens GEV-EMICODE als zeer emissiearm zijn gecertificeerd of die het Blaue Engel-keurmerk dragen. Beide keurmerken staan voor zeer emissiearme en milieuvriendelijke producten.

THOMSIT in alle kanalen

Alle productinformatie over de Power-Range is te vinden op de website van THOMSIT. Bovendien ondersteunen verschillende adviestools de planning en uitvoering van projecten rondom vloeren en parketsystemen.


Power-Range Gids om te downloaden: https://www.thomsit.nl/fileadmin/Informations-Download/THOMSIT_POWER_RANGE_BROCHURE-NL-DEF.pdf

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details