NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Oktober is gevuld met nieuwigheden

Oktober is gevuld met nieuwigheden

We zullen tijdens onze actiemaand oktober van de gelegenheid gebruik maken om een aantal exclusieve nieuwigheden voor te stellen. We zetten ze hier graag nog even kort op een rij.

HoloLens: duik samen met DB&S de toekomst in.

Met de Artificiële Realiteit van de Hololens zetten wij bij DB&S Machines een volgende stap richting service en toekomst.
In eerste plaats gaan we het gebruiken als ondersteuning naar onze service engineers. Zij krijgen op deze manier de juiste info op de juiste plaats op het juiste moment. Zonder onhandige telefoongesprekken, of weg en weer te moeten rijden naar klanten.
Wanneer iets toch ingewikkelder is dan gedacht, kunnen onze helpdeskmedewerkers op kantoor in Gits, rechtstreekse ondersteuning bieden. Een technisch probleem is dan vlugger en direct opgelost.

Al deze ervaringen worden ook gebruikt voor de maandelijkse teamopleidingen.

Een volgende logische stap is dat onze klanten een interactieve eerstelijns support krijgen. Hierdoor kunnen we, door gebruik te maken van de nieuwste technologie, onze klanten vanop afstand direct helpen, zonder tijdsverlies.

PCS: hét veiligheidssysteem op paneelzagen dat direct terug inzetbaar is.

Elke schrijnwerker heeft 10 goeie redenen om te kijken voor optimale veiligheid bij het zagen op een paneelzaag. Met het PCS-systeem (Preventive Contact System) van de Felder-Group zorgen we ervoor dat het 10 goeie redenen blijft.
Op zich is dit systeem niets nieuws (de ontelbare natte Zwan-worsten kunnen hiervan getuige zijn) maar het unieke aan dit systeem is dat wanneer de zaagblok naar beneden is gegaan bij detectie van een vinger (of andere ledemaat van het lichaam) je met 1 klik op de knop je zaagblok terug naar omhoog brengt en je gewoon kan (veilig) verder doen.

Gedaan dus met extra service-kosten en wachten tot er iemand langskomt om je zaagblok terug omhoog te zetten.
Veiligheid, snelheid en tijdswinst: ideale combinatie dus met het PCS-systeem op de kappa 550 paneelzaag van Format4.

Gluebox: lijmen met het allergrootste gemak.

Een kantenlijmer roept altijd een dubbel gevoel op: aan de ene kant is het natuurlijk noodzakelijk dat er een mooi kantje gelijmd is aan de meubelen maar aan de andere kant doen we niet graag het opkuiswerk dat verbonden is aan deze machine.
Felder heeft geluisterd naar deze verzuchtingen van onze klanten en brengt het revolutionaire Gluebox systeem op de markt.
Met dit systeem (verkrijgbaar op de Tempora 60.06) kan je lijmen zonder lijmbak. Het lijmen gebeurd door strips waar er al PUR-lijm aanhangt en bij het verwarmen zo aan je houtstuk aangebracht wordt. Gedaan dus met de vrijdag kuisen en schrobben maar toch altijd een goed gelijmd kantje met nulvoeg.

Contacteer ons gerust voor meer info.

Wens je over iets meer info of wens je je voor iets al in te schrijven? Contacteer ons gerust via 051/70 54 66. Via onze website (www.dbs-machines.be) kan je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief: alle informatie en inschrijfmogelijkheden worden zo meegedeeld want er is nog veel meer dan enkel hier verteld. En houd natuurlijk ook onze sociale media-kanalen (Facebook, LinkedIn en Instagram) in de gaten, daar plaatsen we ook alles van machines, acties, events, …

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details