NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwigheden voorgesteld op Prowood
Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. (Beeld: Juan Wyns)

Nieuwigheden voorgesteld op Prowood

Gloednieuw vouwschuifdeursysteem en innovatieve boxsystemen

Dit jaar had iedereen extra hard uitgekeken naar Prowood, de driejaarlijkse vakbeurs voor de meubelindustrie in België. Na meer dan anderhalf jaar konden fabrikanten en verdelers er eindelijk hun nieuwigheden weer ‘in het echt’ tonen aan bezoekers en konden vakmannen innovaties echt ontdekken. Ook bij de stand van Van Hoecke.

REVEGO, het gloednieuwe vouwschuifdeursysteem van Blum. (Beeld: Kuhnle&&Knoedler)

Dat Van Hoecke heel wat in petto had, blijkt meteen als je hun highlights bekijkt. Er viel van alles te ontdekken, zowel bij de klapdeuren, de scharnieren als bij de ladesystemen. En daarnaast konden ze met heel veel trots een echte primeur voorstellen: REVEGO, het gloednieuwe vouwschuifdeursysteem van Blum. Die oplossing voor flexibel ruimtegebruik zal nieuwe mogelijkheden scheppen in de interieurwereld en was ongetwijfeld een van de blikvangers. Dat nieuwe vouwschuifdeursysteem zal het namelijk mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

Met MERIVOBOX voegt Van Hoecke een nieuw ladesysteem toe aan hun gamma.

Vernieuwende boxsystemen

Blum is natuurlijk al jaren bekend als de koploper op het gebied van boxsystemen. Met MERIVOBOX voegen ze een nieuw ladesysteem toe aan hun gamma. Maar ook voor LEGRABOX worden de designmogelijkheden uitgebreid met nieuwe kleuren, structuren en bedrukkingen. Naast een uitgebreid productgamma, staat Blum garant voor slimme ideeën en praktische oplossingen voor alle woonruimtes. Ook die lijn trekken ze door in de toekomst.

TA’OR BOX: hout, maar dan hightech

“Met respect voor traditie geven we hout zowel qua design, technologie als productie een eigentijdse interpretatie. Zo kunnen we onze hoge kwaliteitsnormen garanderen en tegemoetkomen aan de actuele wensen van je klanten”, klinkt het bij Van Hoecke. “Met TA’OR BOX vind je de perfecte oplossing voor ieder project.”De grote innovatie voor TA’OR BOX is de hoogteverstelling die volgend jaar geïntegreerd wordt in de ladezijkant. Die zal toelaten om met TA’OR BOX ook de buitenkant van het meubel tot in de puntjes af te werken met een heel precieze en traploze instelling, zodat je een perfect frontvoegbeeld kan creëren.

ORGALUX, het eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes.

Orgalux: slimme bestelmethodes voor de handige lade-indelingen

Orgalux is een hoogwaardig assortiment van lade-indelingen en keukenhulpjes met een eigen design voor iedere woonruimte. Ze zijn volledig aanpasbaar aan persoonlijke gewoontes en noden en zijn dus flexibel in te zetten. Diezelfde flexibiliteit vind je ook terug in de bestelmethodes. Want of je nu kiest voor een standaarduitrusting via een basispakket, de passende lade-indelingen mee bestelt bij de voorgemonteerde lades of je klant de mogelijkheid geeft om met de handige Orgalux-app achteraf nog (extra) indelingen te bestellen, je rekent steeds op de vertrouwde kwaliteit en het gebruiksgemak van Orgalux.

Marktleider in scharnieren, klapdeur- en ladesystemen

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt.

Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het al uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 250 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details