NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwe vloeroplossingen voor een authentieke look

Nieuwe vloeroplossingen voor een authentieke look

De interieurtrends zijn voortdurend in beweging. Dat geldt ook voor de mogelijkheden en de populaire looks van vloeren. MeisterWerke volgt het op de voet. En dat resulteert in twee nieuwkomers: de designvloer MeisterDesign en een collectie visgraatlaminaatvloeren.

De designvloer MeisterDesign Comfort, uitgerust met een dubbele kurklaag,  biedt de beste bescherming tegen stapgeluid en heeft hiervoor geen extra dempende onderlaag voor nodig. Omdat hij zo stil, zacht voor de gewrichten, warm aan de voeten en comfortabel is, is hij uitermate geschikt voor alle woon –en slaapkamers, maar in het bijzonder voor kinderkamers. Naast het bekende korte planken en tegelformaat, is de designvloer MeisterDesign vanaf nu ook verkrijgbaar in het alom geliefde en trendy formaat van een landhuisdeel.

Geurneutraal, vrij van weekmakers en warmtebestendig: MeisterDesign is als “vinylvloer zonder vinyl” het woongezonde antwoord op veel traditionele vloeren van vinyl. De designvloer biedt alle voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit), maar dan zonder de voornamelijk ecologische en technische nadelen. Hij beschikt over het keurmerk De Blauwe Engel en is honderd procent Made in Germany.

meisterdesign_greige-fjord-oak-6837-kopieren

Een speelse look met visgraatmotieven

Na de succesvolle introductie van de MEISTER PS500 visgraat parketvloeren, acht MEISTER de tijd rijp voor een succesvolle opvolger in laminaat. Visgraat blijft namelijk aantrekken, met zijn warme uitstraling. Met vier authentieke eiken laminaatvloeren biedt MEISTER een antwoord op maat van de huidige decoratietrends.

Deze gebruiksvriendelijke en authentieke visgraat laminaatvloer komt zowel in een landelijke als in een moderne woning perfect tot zijn recht. De hoogwaardige porensynchroonstructuur en fijne microvoeg rondom geven deze vloer een hoogwaardige en natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak zorgt bovendien voor een verbeterde krasbestendigheid en is uitermate bestand tegen chemicaliën.

Naast het esthetische aspect werd ook gedacht aan het installatiegemak. Dankzij het gepatenteerde Unizip clicsysteem is er geen sprake meer van een plank A en een plank B. Voortaan kan deze MEISTER visgraatlaminaatvloer geïnstalleerd worden met één type plank. Dit verhoogt de snelheid van het leggen door de installateur en vermindert het zaagverlies voor de eindconsument. Kortom een win-winsituatie.

De nieuwe visgraatcollectie is sinds begin september beschikbaar in een uitvoering van 620 x 155 x 8 millimeter. Dankzij de antistatische toplaag is de visgraatlaminaat bovendien geschikt voor commerciële ruimtes (klasse 32).    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details