Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Afwerking

Nieuwe vloeroplossingen voor een authentieke look

De interieurtrends zijn voortdurend in beweging. Dat geldt ook voor de mogelijkheden en de populaire looks van vloeren. MeisterWerke volgt het op de voet. En dat resulteert in twee nieuwkomers: de designvloer MeisterDesign en een collectie visgraatlaminaatvloeren. De designvloer MeisterDesign Comfort, uitgerust met een dubbele kurklaag,  biedt de beste bescherming tegen stapgeluid en heeft hiervoor […]

light-farm-oak-6831_meisterdesign-kopieren

18 september 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De interieurtrends zijn voortdurend in beweging. Dat geldt ook voor de mogelijkheden en de populaire looks van vloeren. MeisterWerke volgt het op de voet. En dat resulteert in twee nieuwkomers: de designvloer MeisterDesign en een collectie visgraatlaminaatvloeren.

De designvloer MeisterDesign Comfort, uitgerust met een dubbele kurklaag,  biedt de beste bescherming tegen stapgeluid en heeft hiervoor geen extra dempende onderlaag voor nodig. Omdat hij zo stil, zacht voor de gewrichten, warm aan de voeten en comfortabel is, is hij uitermate geschikt voor alle woon –en slaapkamers, maar in het bijzonder voor kinderkamers. Naast het bekende korte planken en tegelformaat, is de designvloer MeisterDesign vanaf nu ook verkrijgbaar in het alom geliefde en trendy formaat van een landhuisdeel.

Geurneutraal, vrij van weekmakers en warmtebestendig: MeisterDesign is als “vinylvloer zonder vinyl” het woongezonde antwoord op veel traditionele vloeren van vinyl. De designvloer biedt alle voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit), maar dan zonder de voornamelijk ecologische en technische nadelen. Hij beschikt over het keurmerk De Blauwe Engel en is honderd procent Made in Germany.

meisterdesign_greige-fjord-oak-6837-kopieren

Een speelse look met visgraatmotieven

Na de succesvolle introductie van de MEISTER PS500 visgraat parketvloeren, acht MEISTER de tijd rijp voor een succesvolle opvolger in laminaat. Visgraat blijft namelijk aantrekken, met zijn warme uitstraling. Met vier authentieke eiken laminaatvloeren biedt MEISTER een antwoord op maat van de huidige decoratietrends.

Deze gebruiksvriendelijke en authentieke visgraat laminaatvloer komt zowel in een landelijke als in een moderne woning perfect tot zijn recht. De hoogwaardige porensynchroonstructuur en fijne microvoeg rondom geven deze vloer een hoogwaardige en natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak zorgt bovendien voor een verbeterde krasbestendigheid en is uitermate bestand tegen chemicaliën.

Naast het esthetische aspect werd ook gedacht aan het installatiegemak. Dankzij het gepatenteerde Unizip clicsysteem is er geen sprake meer van een plank A en een plank B. Voortaan kan deze MEISTER visgraatlaminaatvloer geïnstalleerd worden met één type plank. Dit verhoogt de snelheid van het leggen door de installateur en vermindert het zaagverlies voor de eindconsument. Kortom een win-winsituatie.

De nieuwe visgraatcollectie is sinds begin september beschikbaar in een uitvoering van 620 x 155 x 8 millimeter. Dankzij de antistatische toplaag is de visgraatlaminaat bovendien geschikt voor commerciële ruimtes (klasse 32).    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%