NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De iconische, herbruikbare beige verpakkingen van 500 of 750 g, met afsluitbare dop.

Nieuwe verpakking voor meer gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid

Rectavit brengt zijn houtlijm in nieuwe verpakkingen op de markt: emmers van 25 kg met een onderuitloopkraan en IBC’s die het gebruiksgemak aanzienlijk verhogen. Met deze omschakeling naar gerecycleerde en herbruikbare verpakkingen zet Rectavit in op een duurzamere toekomst. 

De Rectavit-houtlijmverpakkingen van 5 en 10 kg zijn al enige tijd beschikbaar met een gietdop bovenop het deksel. Om het gebruiksgemak van de grotere verpakkingen te verhogen, is die dop er nu ook op de 25kg-verpakkingen. Omdat deze emmers uiteraard te zwaar zijn om uit te gieten, zit de gietdop onderaan. 

Duurzame toekomst

Met de bijpassende (aparte) tapkraan op een centrale plaats in je atelier tap je de houtlijm eenvoudig af in kleinere, herbruikbare verpakkingen, die makkelijk in de hand liggen. Zo optimaliseert Rectavit het gebruiksgemak van grootverbruikers in houtlijm. Met de nieuwe verpakkingen zet Rectavit ook in op duurzaamheid: de grijze 25kg-emmers zijn vervaardigd uit 75% gerecycleerd materiaal.

Een centraal punt in het atelier om houtlijm te tappen.

Dezelfde kwalitatieve houtlijm aan een kleinere prijs

Voor heel wat gespecialiseerde bedrijven zijn emmers van 25 kg houtlijm te klein. Om aan hun vraag tegemoet te komen biedt Rectavit dezelfde kwalitatieve houtlijm in nog grotere verpakkingen aan: IBC’s van 1.200 kg. Lege containerverpakkingen worden na gebruik opgehaald, professioneel gereinigd en hergebruikt. 

Niet enkel de planeet, maar ook hun klanten hebben baat bij grotere verpakkingen. Ze leiden tot lagere transport- en verpakkingskosten, wat zich vertaalt in een lagere prijs per kg.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details