NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwe texturen en kleuren voor een natuurlijk karakter
Marmeruitstraling, Gama Duo.

Nieuwe texturen en kleuren voor een natuurlijk karakter

Inmiddels wordt de nieuwe Gama Duo collectie van FINSA ruimschoots omarmd door interieurontwerpers. Met de introductie van de nieuwe Gama Duo 2020-2022 collectie bood FINSA aan het begin van dit jaar nieuwe mogelijkheden aan designers. Chelsey Kuijt, marketingmanager bij FINSA, concludeert dat er duidelijk behoefte was aan meer creatieve mogelijkheden.

Technical Matt wit voegt iets toe aan de kleur wit.

Gama Duo 2020-2022 bevat onder andere een nieuwe steenachtige textuur, mooie uni-kleuren, meerdere fantasie decoren en zeer verfijnde houttexturen. Voor interieurarchitecten en -ontwerpers is het alleen nog een kwestie van kiezen, combineren en toepassen. De creativiteit krijgt de vrije loop, de nieuwe collectie leent zich voor traditionele, natuurlijke, verfrissende en abstracte toepassingen.

Een natuurlijk interieur op zijn allermooist

De ontwerpers van de Gama Duo collectie 2020-2022 hebben zich laten inspireren door de natuur en hebben daarbij rekening gehouden met de laatste trends in interieurdesign. Chelsey Kuijt: “Je treft er alles aan om een natuurlijke draai aan een interieurontwerp te geven. Van natuurlijk hout en textiel tot mooie, vlakke steenstructuren, in lichte kleuren, waarbij speciale aandacht uitgaat naar de verschillende tinten groen. Ook oppervlakteafwerkingen in supermat en hoogglans zijn voorhanden, evenals een steenachtige afwerking.”

FINSA Technical Matt wit uit de Gama Duo collectie.

Steen, marmer en beton

In de fantasiecollectie bevinden zich onder andere steen-, marmer- en betondecors. Perfect voor het realiseren van keukens, badkamers, beursstands, interieurs en meubels. “Van verfijnd tot robuust ogend, met de steen-, marmer- en betondecoren voeg je iets substantieels toe aan een interieur. De gehele Gama Duo 2020-2022 collectie is inzetbaar binnen alle disciplines waar decoratief plaatmateriaal wordt toegepast. Door de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling kunnen er unieke ontwerpen gerealiseerd worden met een opzienbarend effect.”

Doordacht en duurzaam

De Gama Duo collectie is beschikbaar in melamine in het formaat 2850 op 2100 op 18 mm en in HPL in de maat 3050 op
1300 mm. Op de unieke superPan dragerplaat is de collectie Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd. Bijpassend kantenband maakt uiteraard ook onderdeel uit van de collectie. Gama Duo is FSC en PEFC gecertificeerd en kan dus met een schoon geweten worden toegepast.

Mat zwart zonder last te hebben van vingerafdrukken.

Beschikbaarheid

Gevraagd naar de beschikbaarheid van de nieuwe Gama Duo collectie antwoordt Chelsey: “Alles is nu verkrijgbaar bij Baars & Bloemhoff in Nederland en bij CRAS in België. Baars & Bloemhoff is overtuigd van de kwaliteiten van superPan en levert FINSA’s Gama Duo decorcollectie standaard op een superPan dragerplaat. Ze hebben er zelfs een eigen site voor gemaakt. Wie live in aanraking wil komen met het materiaal, kan daarvoor terecht bij een van hun Broeinest filialen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details