Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Nieuwe Sales Director Belux bij Lamett Europe

ThomasV_Bruno_01
Thomas Verschatse (links) en CEO Bruno Descamps (rechts). Op 1 januari 2022 werd Thomas aangesteld als Sales Director Belux bij Lamett Europe.

Tekst | Lamett Europa

Beeld | Lamett Europa

11 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Op 1 januari 2022 werd Thomas Verschatse aangesteld als Sales Director Belux bij Lamett Europe. Hij wil de positie van Lamett in de Belux bestendigen en versterken, ook in uitdagende tijden. “Om onze visie 2025 te realiseren, hebben we meer dan ooit nood aan gedreven mensen”, klinkt het.

Thomas Verschatse kwam midden 2021 al aan boord bij de firma. Sinds 1 januari kan hij zijn ervaring en expertise nog meer uitspelen in zijn nieuwe rol als Sales Director Belux. Het is zijn ambitie om samen met zijn team de positie van Lamett in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg te verstevigen en gevoelig uit te breiden. Hiervoor werden recent al twee extra salesmanagers aangeworven.  

2020 was een uitstekend jaar voor Lamett, de specialist in parket en Parquetvinyl, maar 2021 was zonder meer het jaar van de bevestiging. Ook dit bedrijf werd met grote uitdagingen geconfronteerd, zoals prijsstijgingen, schaarste aan grondstoffen, covidmaatregelen en zo meer. Toch konden die moeilijke omstandigheden de grote groei voor parket, maar zeker voor Parquetvinyl, niet remmen. “Het oneerlijke voordeel van Lamett blijft het gedreven team. We blijven constant op zoek naar nieuwe mensen die mee helpen schrijven aan dit succesverhaal van betrouwbaarheid, consistentie en innovatie”, besluit de kersverse Sales Director.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details