NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwe Sales Director Belux bij Lamett Europe
Thomas Verschatse (links) en CEO Bruno Descamps (rechts). Op 1 januari 2022 werd Thomas aangesteld als Sales Director Belux bij Lamett Europe.

Nieuwe Sales Director Belux bij Lamett Europe

Op 1 januari 2022 werd Thomas Verschatse aangesteld als Sales Director Belux bij Lamett Europe. Hij wil de positie van Lamett in de Belux bestendigen en versterken, ook in uitdagende tijden. “Om onze visie 2025 te realiseren, hebben we meer dan ooit nood aan gedreven mensen”, klinkt het.

Thomas Verschatse kwam midden 2021 al aan boord bij de firma. Sinds 1 januari kan hij zijn ervaring en expertise nog meer uitspelen in zijn nieuwe rol als Sales Director Belux. Het is zijn ambitie om samen met zijn team de positie van Lamett in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg te verstevigen en gevoelig uit te breiden. Hiervoor werden recent al twee extra salesmanagers aangeworven.  

2020 was een uitstekend jaar voor Lamett, de specialist in parket en Parquetvinyl, maar 2021 was zonder meer het jaar van de bevestiging. Ook dit bedrijf werd met grote uitdagingen geconfronteerd, zoals prijsstijgingen, schaarste aan grondstoffen, covidmaatregelen en zo meer. Toch konden die moeilijke omstandigheden de grote groei voor parket, maar zeker voor Parquetvinyl, niet remmen. “Het oneerlijke voordeel van Lamett blijft het gedreven team. We blijven constant op zoek naar nieuwe mensen die mee helpen schrijven aan dit succesverhaal van betrouwbaarheid, consistentie en innovatie”, besluit de kersverse Sales Director.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details