NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwe producten in Online Shop
Ostermann levert van alles om de ruimte vorm te geven.

Nieuwe producten in Online Shop

Maatwerk in enkele klikken

In de individuele meubel- en interieurbouw is het aantal gebruikte producten zo groot, dat je ze onmogelijk allemaal op voorraad kan houden. Het decor, de structuur en de afmetingen van verschillende kantenbanden, de vele types scharnieren of meubelgrepen en greeplijsten, maar ook de fronten, lades, verlichting, spoelbakken, schuifdeuren en rolluiken. De huidige krapte op de markt laat vooral zien hoe belangrijk betrouwbare leveranciers en relaties zijn.

Ostermann heeft de afgelopen jaren enorm veel geïnvesteerd in de toekomst: nieuwe energiezuinige gebouwen, moderne automatische logistiek, voorraden, IT, de online shop, het op maat maken van allerlei meubelonderdelen en natuurlijk vooral ook in mensen. Het maakt Ostermann tot een sterke, betrouwbare en kundige partner voor het leveren van alles om de ruimte vorm te geven.

Van configurator naar monteerbare maatwerklade, een vlot en efficiënt proces.

Configurator 

Op de Ostermann Online Shop stel je producten als meubelrolluiken, verlichting, meubelfronten, furniture linoleum en lades op maat samen en bestel je ze. Door met de Configurator online lades samen te stellen en montageklaar te laten leveren, win je veel tijd in en kan je ondertussen focussen op andere creatieve projecten. 

Nieuw in de Configuratorwereld zijn het ladesysteem AvanTech You van Hettich en de complete Vionaro lades van Grass. Deze vervoegen de drie ladesystemen ArciTech van Hettich, Nova Pro Scala van Grass en massief houten lades. Het high-end ladesysteem AvanTech You heeft een smalle zijwand van 13 millimeter met geïntegreerde techniek. Je kiest uit vijf verschillende designprofielen, de ladekleuren wit, antraciet en grijs en vijf verschillende zijwandhoogtes. Inlay-zijwanden zijn met glazen inzet verkrijgbaar en ook achteraf te plaatsen. 

De hoogwaardige lade Vionaro heeft een dubbelwandige, smalle zijwand van slechts 13 millimeter. De lade is in vijf verschillende hoogtes en drie kleuren verkrijgbaar. Voor hoge fronten is er een geïntegreerde frontstabilisator. De achterwandhouder die al in de zijwand is geïntegreerd en de bodembevestiging om in te slaan, zorgen voor de kenmerkende stabiliteit. Met het designkarakter als bonus. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details