NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwbouw Centraal Distributie Centrum voor WSB Finishing Equipment te Utrecht

Nieuwbouw Centraal Distributie Centrum voor WSB Finishing Equipment te Utrecht

Deze nieuwbouw van 2.500 m2, direct naast het bestaande pand op de Heldinnenlaan 200 in Utrecht is het resultaat van het centraliseren van alle voorgaande magazijnlocaties in Nederland, België, Duitsland en Italië van WSB en haar merken.

De officiële feestelijke opening was gepland voor 8 mei jl., maar dit heeft vanzelfsprekend door het Covid-19 virus geen doorgang kunnen vinden.

Na uitbreiding van het assortiment van WSB met Walther-Pilot, Titan en Reinhardt-Technik, volgde in 2011 SATA, in 2015 RUPES en in 2016 EUROMAIR. Al deze producten sluiten naadloos aan bij het hoofdprogramma van WSB zijnde WAGNER, waarvan WSB al meer dan 40 jaar de importeur is voor de Benelux. Een zo hoog mogelijke klanttevredenheid is waar WSB ten allen tijde naar streeft. Het nieuwe distributiecentrum zorgt ervoor dat alle producten van deze merken snel uit eigen voorraad geleverd kunnen worden door de gehele Benelux vanuit één locatie. WSB streeft ernaar om orders van meerdere merken in één levering uit te leveren.

Gelijktijdig met deze nieuwbouw is er bij WSB gewerkt aan een ruim opgezet “RUPES BigFoot Detailing Center” waar relaties in kleine groepjes persoonlijke trainingen kunnen volgen in het detailen van auto’s. Uiteraard zijn de bestaande trainingscentra nog altijd aanwezig, waar op termijn ook de RUPES schuur- en WAGNER verfspuittrainingen hervat zullen worden.

WSB heeft met deze nieuwbouw wederom een grote investering kunnen realiseren die volledig gericht is op een verdere verhoging van de servicegraad naar haar afnemers. Naast het hoofdkantoor in Utrecht wat per vandaag om en nabij de 5.000 m2 bedraagt, beschikt WSB over een  centraal gelegen servicepunt voor België in Wolvertem (nabij Brussel). Vanuit deze vestiging wordt met het Belgische WSB team de Belgische markt bediend.

Zodra de Corona beperkingen voorbij zijn, zullen relaties persoonlijk uitgenodigd worden om hen rond te leiden in de nieuwbouw van WSB. Met deze ontwikkeling is WSB helemaal klaar voor een mooie toekomst met haar afnemers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details