NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuw panelenassortiment voor wand en plafond
Het nieuwe akoestiekpaneel met vilt is uitermate geschikt om de akoestiek met name in moderne woningen te verbeteren.

Nieuw panelenassortiment voor wand en plafond

Die portefeuille breidt het merk uit met heel wat nieuwe producten voor wand- en plafondvormgeving, steeds een combinatie van functionaliteit met stijlvolle en moderne looks. “Bekleden is verleden tijd”, klinkt het bij de producent.

De fineerpanelen MeisterPanels. craft EP 500 geven de wand stijl en natuurlijkheid.

Geluiddempende panelen met vilt

MeisterPanels. style SP 800 is een nieuw akoestiekpaneel met vilt. Ze absorberen 35 procent van het geluid in een ruimte en zorgen zo voor een aangename sfeer. Vooral in moderne woonomgevingen met weinig gordijnen en ander textiel is dit een geknipte oplossing. Een gedeeltelijke wand- of plafonduitvoering in deze panelen heeft al een groot akoestisch effect.

Deze panelen zijn beschikbaar in vijf kleuren, telkens met bijpassende viltlijsten. De dubbele groef en drie verschillende breedtes in elk pakket geven je alle montagevrijheid, van 3D-effect of montrage in rijen tot dakpansgewijs of volledig vlak. De formaten en montagemogelijkheden lopen gelijk met die van de MeisterPanels nova SP 300, zodat je beide assortimenten perfect kan combineren voor aantrekkelijke en gevarieerde wanden en plafonds.

Ook op gebied van duurzaamheid scoort de SP 800 trouwens goed. Het veganistische vilt bestaat uit gerecycled materiaal. De grijstinten zijn volledig gerecycleerd, bij olijf en terrabruin gaat het om de helft van het materiaal. Na gebruik kunnen de panelen ook weer volledig gerecycled worden.

Ook op gebied van decorpanelen zijn er nieuwe producten, zoals hier het decor “White Vision 4203” met innovatieve 3D-druktechnologie.

Fineerpanelen met ambachtelijk karakter

De collectie MeisterPanels. craft EP 500 staat voor een authentieke en individuele wand- en plafondvormgeving met echt houtfineer. Er ontstaat een stoer, ambachtelijk karakter dankzij twee sprekende, bijzonder diep gedrukte structuren: Industrial Wood en Vintage. De panelen hebben een handig formaat van 700 op 160 millimeter en kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Zo zijn ze geschikt voor een klein oppervlak als highlight, maar ook voor een complete wand of plafond. 

Door het compacte formaat brengen ze ook een rijk kleurenspel en daarmee veel afwisseling in de ruimte. Je monteert MeisterPanels. craft op houten latten of op metalen montageprofielen. Dat gaat bijzonder gemakkelijk met een nietpistool (uitsluitend aan de wand). Er zijn zes oppervlakken verkrijgbaar, waarvan vijf met een finish van natuurolie maar ook een variant van ruw hout die individueel behandeld kan worden om hem helemaal op de persoonlijke woonstijl af te stemmen. Nieuwe smalle fineerlijsten zorgen voor een perfecte afwerking. 

De systeempanelen SP 800 (vilt) en SP 300 zijn perfect te combineren.

Nieuwe decoren met antischimmelwerking

Voor de decorpanelen stonden vooral een nieuwe structurering en vereenvoudiging centraal. MeisterPanels. terra – het paneel voor vochtige ruimtes met bewezen antischimmelwerking – beschikt nu over gelijke decors voor zowel DP 250 (25 centimeter breed) als DP 200 (20 centimeter breed). Zes nieuwe en moderne decors vergezellen de bestseller. White Vision springt eruit met zijn innovatieve 3D-druktechnologie: een gelijkmatig oppervlak dat toch de indruk wekt over een golvende structuur te beschikken. Ook de technische voordelen van de collectie blijven overtuigen. Het samenspel van Terragen-dragerplaat en Terracell-oppervlak zorgt voor een antischimmelwerking en maakt het paneel geschikt voor vochtige ruimtes. Het mdf-dragermateriaal Terragen werd exclusief voor MEISTER ontwikkeld. Het heeft een bijzonder lage uitstoot en vanwege het speciale bindmiddel is het nagenoeg formaldehydevrij, een groot pluspunt als het gaat om duurzaamheid en woongezondheid. Daarom zijn de decorpanelen MeisterPanels. terra voorzien van De Blauwe Engel. Dit keurmerk is vanaf nu ook te vinden op de collectie decorpanelen, MeisterPanels. bocado.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details