Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Nieuw dit voorjaar van Festool

Festool-new-building-Weilheim-01-kopiëren

13 maart 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Vakmensen van vandaag willen overal met een perfecte precisie kunnen werken. Mobiliteit wordt steeds belangrijker. Een verregaande precisie nog veel meer. Festool breidt hun 18V-assortiment doordacht uit met machines die de professional elke dag weer echt ondersteunen. Met duurzame machines en veelzijdige accessoires die allemaal passen in het doordachte Festool-systeem.

Zo lanceert Festool de unieke digitale accu-tafelcirkelzaag CSC SYS 50 in Systainerformaat voor. Daarnaast brengen ze de meest veelzijdige invalcirkelzaag mét voorritsfunctie TSV 60 K op de markt.  Hiermee kan ook op de bouwplaats grote platen met één enkele zaagsnede aan beide zijden perfect zonder splinters gezaagd worden.
Het assortiment wordt eveneens uitgebreid met een robuuste accu-reciprozaag. Deze RSC 18 biedt een mobiel en duurzaam antwoord dat heel graag krachtig van zich af bijt…

Enkele nieuwigheden dit voorjaar zijn eerder klein van formaat maar zijn toch groots in efficiëntie. Zo is er de compacte en krachtige accu-schroefboormachine de TXS/CXS18 en brengt Festool eveneens een professionele gehoorbescherming mét oor voor fun uit.

Ontdek alle info in de Festool voorjaarskrant
Festool NEWS-NL

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details