NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuw aluminium framesysteem voor grenzeloze meubelideeën wordt de nieuwe standaard
Cadro creëert een aantrekkelijke verandering in elk keukenontwerp.

Nieuw aluminium framesysteem voor grenzeloze meubelideeën wordt de nieuwe standaard

Een goed bericht voor de creatieve meubelmaker van nu

Minimalistische meubels in een industriële stijl zijn trendy. Het nieuwe aluminium framesysteem Cadro van Hettich is dan ook alles wat creatieve meubelmakers nodig hebben om hun eigen ideeën en individuele klantwensen te realiseren. Modern en praktisch.

Het Cadro-framesystem past uitstekend in elk keukeneiland. Ook als open kast.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een meubelcollectie, een exclusief bedrijfsinterieur of meubels voor elke woonruimte…  Met Cadro zet Hettich een nieuwe standaard in het vereenvoudigen van de individuele meubelproductie. Dankzij dit framesysteem maken de meest geniale ideeën juist indruk door hun eenvoud. 

Deze grenzeloze vormgevingsmogelijkheden zijn gebaseerd op één systeem van aluminium profielen, verbindingen en aanvullende accessoires. Dit betekent dat een breed scala aan meubelconstructies met hoogwaardige designstandaards vrij toepasbaar is en tegelijkertijd uitstekend is af te stemmen op een specifieke toepassing of branche. Het uitgebreide spectrum van designvarianten is door het gebruik van Cadro met vele soorten meubilair te combineren. Het verfijnde framesysteem zorgt er tevens voor dat de meubels een sierlijk, minimalistisch design krijgen.

Aantrekkelijk frame voor een grenzeloze verscheidenheid aan meubels

Deze enorme diversiteit is gebaseerd op verschillende aluminium profielen in matzwarte of roestvrijstalen look. Deze zijn ontworpen voor glazen legplanken met een dikte van 16, 6 en 4 millimeter, speciaal voor vitrines. Omdat dit Cadro-framesysteem eenvoudig te combineren is met Hettich- beslag en -systemen is kwalitatief hoogwaardig maatwerk mogelijk. Van open rekken tot aan volledig gesloten meubels die voorzien zijn van schuifdeuren. Maar ook van individuele meubels tot aan geïntegreerde rekken of vitrine-elementen in gecombineerde keuken- en woonkamermeubels. Het framesysteem Cadro geeft designmeubelen een eigen op maat ontwikkeld kader.

Ladesysteem

Samen met het converteerbare schuifladesysteem AvanTech YOU creëert Cadro zeer aantrekkelijke, open meubelconcepten waarmee veel wensen van klanten op het gebied van kleur, formaat en materiaal zeer eenvoudig zijn te realiseren. 

AvanTech YOU Illumination maakt nog meer individuele keuzes mogelijk, mede door de laden met een led lichtsignatuur. Daarnaast bieden draaideuren met Sensys-scharnieren of schuifdeuren van het type SlideLine M of SlideLine 66 nog meer opties. Dit draagt ertoe bij dat ieder meubel vele ontwerpmogelijkheden heeft, zeker in combinatie met de diverse rekken en het glas voor vitrines. De goed doordachte accessoires zijn ook te gebruiken voor extra verlichting met ledstrips of een verborgen wandmontage. Ook het toepassen van in hoogte verstelbare poten of wielen behoort tot de mogelijkheden, net zoals bijpassende handgrepen en knoppen.

Snelle montage met hoge verwerkingsnauwkeurigheid

Ook als het gaat om montagemogelijkheden wordt het Cadro-framesysteem gekenmerkt door eenvoud. De aluminium profielen zijn tot elke gewenste lengte in te korten. De hoge verwerkingsnauwkeurigheid zorgt ervoor dat openingen altijd esthetisch aantrekkelijk blijven. Bovendien ondersteunt de Cadro-montagehulp een snelle en nauwkeurige verwerking.

Hettich biedt interieurbouwers en fabrikanten via de link hettich.com/de-de/cadro ook een berekeningstool aan waarmee snel en eenvoudig de juiste zaagmaten van de profielen en de hout- en glaselementen voor verschillende kastconfiguraties zijn te berekenen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details