NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Niet van echt eiken te onderscheiden
De Master Oak-collectie is uitvoerbaar in vier houtkleuren en in zwart en wit.

Niet van echt eiken te onderscheiden

UNILIN staat gekend voor zijn uitstekende kwaliteit en het innovatieve design. Met hun nieuwste Master Oak-structuur uit de Evola collectie doet UNILIN het opnieuw. Ze creëerden een plaatmateriaal dat niet meer van echt eiken te onderscheiden is. Baars & Bloemhoff voegde deze uitvoering daarom zonder twijfelen toe aan hun assortiment. 

De UNILIN Evola collectie 2022 – 2026 bestaat uit een breed gamma van 197 kleuren en 16 structuren met natuur, mode en kunst als inspiratiebron voor de designs. De Master Oak V2A is het paradepaardje van deze collectie die zelfs de grootste kenners doet twijfelen aan de echtheid van het hout. Alle uitvoeringen van de Evola collectie zijn beschikbaar in gemelamineerde spaanplaat voor verticale, vlakke oppervlakten en in HPL voor gebogen en horizontale realisaties die net extra slijtvast en krasbestendig zijn. Daarnaast ontwikkelde UNILIN ook ABS-kantenband die perfect één op één matcht met het design van jouw plaat, ideaal om eenheid te creëren in jouw project. 

De Master Oak-collectie is niet meer te onderscheiden van echte eik.

Volmaakte schoonheid

De Master Oak-collectie is binnen Evola de grootste eyecatcher door de volmaakte schoonheid van natuur en de elegantie van echt natuurhout als inspiratiebron. Door zijn matte finish en de elegante en verfijnde structuur is dit nerfpatroon bijna niet meer te onderscheiden van echt eiken. De unieke persplaattechnologie van UNILIN geeft de structuur van de Master Oak V2A tot wel twintig meer diepteniveaus dan originele structuren. De Master Oak-collectie heeft een synchroon structuur waarbij de houttekening perfect overeenkomt met de authentieke oppervlaktestructuur van het hout. Alle V2A-uitvoeringen worden afgewerkt met een splinter dunne 0,5 millimeter kantenband in ABS waardoor de plaat er nog natuurlijker uitziet. De Master Oak V2A is beschikbaar in vier houtkleuren en in zwart en wit. 

Alle decoren van de UNILIN Evola collectie zijn perfecte onderhouds- en budgetvriendelijke alternatieven voor authentieke materialen zoals hout en beton. Welke uitvoering je ook kiest, elke afwerking is even slijt- en stootvast, onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en bestand tegen licht en uv-stralen. Daardoor is deze robuuste collectie bijzonder duurzaam zowel in gebruik als bij de productie. Bij het ontwikkelen van spaanplaten van UNILIN worden geen bomen gekapt, de platen bestaan namelijk voor wel 90 procent post-consumer houtafval. Niet alleen een mooie, ook een duurzame keuze dus. 

Tot twintig meer dieptestructuren in de Master Oak-collectie van Unilin Evola.

Ontdek UNILIN Evola zelf met een handige Decor Kiezer

Vond je online het meest geschikte plaatmateriaal, maar ben je benieuwd hoe dit er straks uitziet in jouw project? Met de Decor Kiezer krijg je een goed visueel voorbeeld van de toepassing van het materiaal. Zo zie je het potentiële eindresultaat van je interieurproject in een populaire uitvoering, zoals het maatwerk voor een keuken.

De Master Oak collectie van Unilin Evola garandeert eenheid in elk project. (Beeld: Wouter van der Sar)

UNILIN Master Oak op stock

Bij Baars & Bloemhoff doen ze veel meer dan platen verkopen. Zij brengen een verhaal en zetten producten met een meerwaarde in de markt. Het unieke verhaal, de circulariteit van het materiaal en de natuur als inspiratiebron van de Master Oak-collectie passen dan ook perfect in de visie van Baars & Bloemhoff. 

Bij Baars & Bloemhoff vind je een brede selectie gemelamineerde spaanplaat, HPL en bijpassende kantenband. Hun enorme assortiment levert gegarandeerd inspiratie voor jouw project. Klanten hebben 24 op 7 toegang tot de webshop waar meer dan 4.000 producten beschikbaar zijn en je hebt op elk ogenblik van de dag een overzicht op de realtime voorraad van Baars & Bloemhoff. Via de klantenzone krijg je ook inzage in de nettoprijzen, order- en factuurhistorie en alles wat je voor 17 uur bestelt, wordt de volgende werkdag al geleverd in jouw werkplaats. Baars & Bloemhoff is de ideale partner voor het aankopen van plaatmateriaal voor jouw project.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details