Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Naar Interzum met uitgebreid assortiment

ME20230501_Interzum_Kampagnenbild_001_orig
Ostermann verwelkomt de bezoekers van Interzum met een grotere stand die nog meer inspiratie biedt.

Tekst | Marlies Decavel

Beeld | Ostermann

25 april 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Van 9 tot 12 mei strijkt Interzum neer in Keulen. Naar goede gewoonte is Ostermann van de partij, dit keer op een nieuwe plek met een grotere stand. Onder het motto ‘Service. Veelvoud. Tempo.’ maken beursbezoekers kennis met onder meer direct uit voorraad leverbare kanten, diverse oppervlakken en tal van nieuwe grepen. 

Tijdens Interzum hoopt Ostermann keuken-, meubel- en interieurbouwers te inspireren met hun uitgebreide assortiment aan producten voor vormgeving, constructie en functionaliteit van interieurs. Daarnaast stellen ze ook artikelen voor het dagelijkse werk in de werkplaats aan je voor.

Opvallende nieuwkomers

Blikvangers op Interzum zijn de bijpassende kanten bij de nieuwe kleuren van de Fenix NTM-oppervlakken van Arpa Industriale. De trendy, matte unikleuren, tentoongesteld op een indrukwekkende wand met kanten, maken het ruime kleurenpalet in het assortiment van Ostermann duidelijk. Daarnaast zijn er hout- en steendecoren, en fantasiedecoren die perfect met de trendkleuren te combineren zijn.

De stand van Ostermann is ook de moeite waard om nieuwe oppervlakken te ontdekken. Je bekijkt, voelt en vergelijkt met gemak hun talrijke materialen zoals Furniture Linoleum, natuur- en designoppervlakken.

De greepmodellen van Ostermann zijn nu ook verkrijgbaar in koper, goud en titaan.

Nieuwe collectie, nog meer mogelijkheden

Ostermann pakt ook uit met extra kleuren in hun grepen, onder andere bij de komgrepen Polka en Pogo. Deze grepen bieden een elegante designoplossing. De subtiele, maar onmiskenbare lijnen zijn een eyecatcher bij elk front. Voor horizontale toepassingen kies je de Polka-komgreep. Deze is verkrijgbaar als L-profiel (Polka 1) en C-profiel (Polka 2). Voor verticale montage adviseert Ostermann de komgreep Pogo. Naast zilver, zwart, wit en edelstaal zijn de greepmodellen nu ook verkrijgbaar in koper, goud en titaan. De komgrepen zijn verkrijgbaar met een betondecor, een Europees eiken- en Amerikaans notenfineer. Ook voor een echte houten komgreep biedt Ostermann een passende oplossing.

Op de komende editie van Interzum vind je Ostermann in hal 05.2 met standnummers F030 en G031.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details