Platform voor de interieurbouwbranche
Afwerking

Naar een honderd procent service

Terwijl Covid-19 veel bedrijven in een financiële wurggreep houdt, is het bij Interieurspuiterij Jansen alle hens aan dek om de bestellingen bij te houden.

_DSF4514
In de showroom – die de toepasselijke naam Het Kleurenmuseum kreeg – kunnen geïnteresseerden op een unieke manier het volledige pallet aan expertise ontdekken.

19 november 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het resultaat van een intensieve investeringscampagne die tot een honderd procent service moet leiden. De onderneming blijft stappen in de juiste richting zetten. Zo introduceerde de spuitgieterij onlangs een nieuwe transportservice waardoor klanten niet langer zelf de stukken moeten brengen en ophalen. Een vrij uniek gegeven in deze sector.

Tekst: Els Jonckheere Beeld: Interieurspuiterij M. Jansen

Toen Mari Jansen in 1979 startte met het lakken en restaureren van meubels, had hij nooit gedacht dat hij hiermee de basis van een succesvol bedrijf had gelegd. “Vandaag telt Interieurspuiterij M. Jansen 25 medewerkers die zich op het lakken, beitsen en blank vernissen van componenten en meubels in alle mogelijke houtsoorten toeleggen.” Aan het woord zijn de gebroeders Ruud en Coen Jansen die de zaak jaren geleden overnamen. “Onze sterkte is dat we zowel hoog- als zijdeglans en speciale effecten kunnen leveren. Bovendien hebben we genoeg ruimte om in een korte tijdspanne grote series te realiseren. En ook kostenefficiënt maatwerk in kleine batches behoort tot de mogelijkheden. In onze showroom – die we heel toepasselijk Het Kleurenmuseum hebben gedoopt – kunnen klanten ons volledig pallet aan expertise ontdekken. Op een unieke manier want onze visie op de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de sector wordt er gekoppeld aan een vleugje nostalgie met authentieke objecten uit het verleden.”

Naast de originele uitvalsbasis in het Nederlandse Nuenen heeft Interieurspuiterij M. Jansen ook een atelier in Kinrooi waar stukken worden gelakt. De Belgische klanten kunnen in een depot in Herentals hun stukken deponeren en afhalen. “Vandaag gaan we nog een stuk verder in onze service”, aldus de zaakvoerders. “We investeerden in een gloednieuwe vrachtwagen waarmee we een transportservice hebben opgezet. Bedoeling is onze klanten te ontzorgen. Indien gewenst, kunnen we nu zelf de stukken ophalen en terugbrengen. De eerste reacties spreken voor zich. Blijkbaar bieden we onze klanten met dit initiatief een echte toegevoegde waarde.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%