NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Moduleo op Intirio: vakkundige vloeren

Moduleo op Intirio: vakkundige vloeren

Renovatievloer LayRed gebruikt unieke technologie voor combinatie sterkte én comfort

Als vaste partner van vloerprofessionals, verrast Moduleo straks alle Intirio-bezoekers met tal van nieuwigheden. Blikvanger is LayRed, een ultracompacte renovatievloerdie zowel uitblinkt in sterkte als comfort én 100% ontwikkelden geproduceerd werd in het Belgische R&D-centrum. Ook de huidigecollecties Moduleo Transform & Select kregen een update en worden op de vakbeurs voorgesteld. Ook aan de creatieve Moods®collectie werd hard gewerkt. Het resultaat is een prachtaanbod aan nieuwe vormen, kleuren en formaten.

LayRed, én sterk én zacht én stil
LayRed is de naam van de laatsteinnovatie van Moduleo. Deze renovatievriendelijke vloer – met een opvallende rode achterkantis supersterk en toch aangenaam zacht en stil. Daarmee brengt Moduleo luxedesign, buitengewoon comfort en ongeëvenaarde sterkte in één product samen. Aan de basis ligt twee jaar intensieve research en een unieke, gepatenteerde technologie, ontwikkeld in het Belgische hoofdkwartier in Avelgem.

Oneffen ondervloeren blijven een uitdaging. LayRed is sterk genoeg om de verschillen in de ondervloer te overbruggen én om eventuele oneffenheden op te vangen zodat het oppervlak mooi vlak blijft. Dit maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor renovatieprojecten. Ook vervormt de klikvloer niet onder invloed van temperatuurschommelingen en zijn de planken en tegels volledig waterdicht. Zo kent LayRed een brede toepassing in verschillende markten.

Daarnaast is de vloer sterk, zonder aan comfort in te boeten. De akoestische laag beperkt het loopgeluid tot een absoluut minimum – LayRed is meteen de stilste vloer in het strakke vloerensegment – en zorgt ervoor dat de vloer comfortabel zacht en warm aanvoelt. Het oppervlak is slijtvast en bestand tegen hakken en meubelpoten. De collectie bestaat uit 7 realistische hout- en steendesigns met 26 natuurlijke kleuren. Bekijk de bijhorende video:

Select & Transform, vertrouwd comfort, vernieuwd design
Met de geüpdate dessins van de collecties Transform en Select brengt Moduleo de derde generatie luxe vinylvloeren. De modulaire planken en tegels combineren de natuurlijke elegantie van hout en steen met alle praktische voordelen van slijtvast vinyl. De Protectonite®  toplaag helpt de vloer vocht en vlekken te voorkomen.

Moduleo Select trekt met haar vele dessins en kleuren een register van stijlen open, van Scandinavisch fris tot dynamisch en gedurfd. Nieuwkomer Brio Oak geeft met zijn warme eiktinten zowel klassieke als moderne interieurs een huiselijk gevoel. Ook in de zacht gebleekte versie straalt deze vloer een authentieke, natuurlijke charme uit. De uitgesproken V-groef laat de planken er nog realistischer uitzien. Bij de tegels komt er Venetian Stone bij,een elegante en veelzijdige moderne zandsteen.

Moduleo Transform valt op door haar trendy design, de slijtvaste toplaag van 0,55 mm dik én de gloednieuwe XL- en visgraatformaten. Ook nieuw in het assortiment is Mexican Ash, een verrassend houteffect met een waaier van kleuren voor een moderne maar ook intieme sfeer. Sherman Oak brengt een luxueus en elegant design in huis; Chester Oak kiest voluit voor een natuurlijke kleur, typische textuur en karaktervolle look. Binnen de planken weerspiegelt Country Oak, met zijn gevarieerde kleurenpalet en opvallende kenmerken, dan weer unieke patronen uit de natuur. Bij de Transform-tegels sluit Hoover Stone aan, met een subtiel effect en de look van uitgesleten beton. 

Moduleo MOODS®, meer dan 110 expressieve vloerdesigns
Moduleo MOODS®staat voor een creatieve studio waarin men zich volop kan uitleven. Een compleet nieuwe manier om ook in residentiële ruimtes de juiste sfeer te creëren. Daarvoor maakt Moduleo gebruik van innovatieve geometrische vormen uit bestaande collecties (Transform en Impress) die onderling compatibel zijn. Het resultaat zijn eindeloze verlegpatronen en een waaier van sferen – van uiterst speels over kunstzinnig strak tot trendy klassiek, variërend van visgraat tot Hongaarse Punt, van zeshoek tot driehoek en ruit. Toevoeging van nieuwe vormen, hippe trendkleuren en grotere formaten maakt deze collectie een gevestigde waarde binnen het LVT assortiment.

INTIRIO 2019
HAL 1, STAND 524, 27-29 JANUARI, GENT

LayRed LayRed LayRed

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details