NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Modulair bewerkingscentrum vol mogelijkheden

Modulair bewerkingscentrum vol mogelijkheden

De nieuwe SCM Morbidelli M100-M200 is een all-in-one CMC-bewerkingscenter. De uiteenlopende frees- en boormogelijkheden voldoen ruimschoots aan de actuele noden in de houtbewerkingsindustrie. Bovendien is ze te installeren in de meest compacte werkplaats, zonder dat de bestaande apparatuur herschikt moet worden.

Net als de vraag van de consumenten, veranderen de noden binnen de houtbewerkingsindustrie razendsnel. En het machinepark moet natuurlijk mee. Daarom stelt Rogiers – Van Poucke met de SCM Morbidelli M100-M200 een nieuw multifunctioneel bewerkingscenter voor. “Het biedt een antwoord op alle huidige problemen op vlak van houtbewerking en geavanceerde materiaalverwerking”, klinkt het bij de verdeler.

morbidelli-m100-kopieren

De bediener heeft 360 graden vrijheid.

 

Slechts enkele klikken

Zoals steeds vaker het geval is bij de ontwikkeling van nieuwe machines staat ook bij de SCM Morbidelli M100-M200 gebruiksgemak voorop. De machine wordt beheerd door Maestro Suite, met specifieke modules voor elke productiecyclus. Voor de houtbewerker betekent het dat hij stukken in elke vorm ontwerpt en maakt met slechts enkele klikken. Het all-in-one CNC-bewerkingscentrum is bovendien verder te configureren naar de behoeften van de klant en het investeringsplan.

De 5-assige spindelkop, de borstelloze motoren en de rigide Ro.AX. boorkop maken van de Morbidelli M100-M200 een indrukwekkende nieuwkomer. Het ‘PRO-SPACE’-veiligheidssysteem maakt hekken rondom de machine overbodig. Zo heeft de bediener 360 graden vrijheid, ook bij pendelbewerkingen.

author-m100-m200-afb-6-kopieren

De nieuwe SCM Morbidelli M100-M200 is een all-in-one CMC-bewerkingscenter.

 

Kantenlijmer voor verwerking van panelen

Naast het CNC-bewerkingscentrum stelt Rogiers-Van Poucke zijn nieuwste kantenlijmer voor. De SCM Stefanie KD is prima geschikt voor bedrijven die veel panelen verwerken, zowel in kleine als grote series.

Met de machine breng je massief houten latten tot 12 millimeter dikte aan en werk je evengoed kantenband af met twee verschillende radiussen. Je krijgt de perfecte lijmnaad met de SGP-lijmbak. SGP staat voor Smart Glue Pot, een benaming die de lijmbak dankt aan zijn precieze dosering en de speciale verdeelwals. De anti-kleef plasmabehandeling en de snelle, eenvoudige lijmwissel maken bovendien het gebruik van EVA en polyurethaanlijm mogelijk. Met de PU BOX L voor polyurethaanlijm en de QMS-P voor gewone EVA-lijm kan je de twee lijmsoorten afwisselend gebruiken.

Automatische opdeelzaag voor het schrijnwerkatelier

Houten panelen, spaanplaten, MDF-panelen, multiplex, en zo meer. Automatisch verzagen kan voortaan met de SCM Gabbiani P/S. Het moderne en geavanceerde controlesysteem met PC/PLC-interface eye-M. De machine is uitgerust met de gebruiksvriendelijke software Maestro Active Human Interface, optimalisatiesoftware, 3D-simulaties, labelprinter en meer.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details