NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Meubelrolluiken voor maximale bewegingsvrijheid
Ook glazen lamellen zijn mogelijk: de Quasar Reflex-versie.

Meubelrolluiken voor maximale bewegingsvrijheid

Uitgebreid gamma met eenvoudige montage

De beschikbare plaats optimaal benutten en genieten van een maximale vrije werkruimte in de keuken, bar, kantoor- of opslagomgeving? Dat doe je met meubelrolluiken. Je hebt geen last van open- en dichtslaande deuren en creëert een unieke eigentijdse look voor je meubels, met de kleuren, afwerkingen en opties die je wil.

Je schuift de Dyna-case module in de kast, monteert de rails voor de korpus en klaar is de montage.

Meubelrolluiken bieden heel wat mogelijkheden. Daarom breidde Bermabru dit assortiment gevoelig uit, in nauwe samenwerking met haar Duitse fabrikant. Die staat gekend voor zijn grote expertise in behandeling van aluminiumprofielen en glaselementen, en van montagetechnologie. Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid.

De bekende Dyna Case rolluiken getuigen van een groot gemak in installatie en gebruik. De comfortabele roterende-astechnologie van de dyna-eenheid is de basis voor zijn zeer soepel lopende rolluiken, nagenoeg wrijvings- en geluidloos. De rolluikmat wordt geleverd opgerold in de dyna-case module en de veerkracht is al vooraf ingesteld. Je schuift de Dyna-case module in de kast, monteert de rails voor de korpus en klaar is de montage. 

Afwerking naar wens

De Dyna-Case rolluiken worden geleverd met hoogwaardige kunststof met aluminium beklede rolluiklamellen van 25 of 40 millimeter breed, in geanodiseerd aluminium, rvs-look of trendy zwart geanodiseerd. Ook glazen lamellen zijn mogelijk: de Quasar Reflex-versie, verkrijgbaar in een vijftal uitvoeringen en steeds voorzien van geleidings- en afwerkingsprofielen in rvs-look. 

Sinds kort is er een optionele Smart Motion elektrische aandrijving, zonder complexe bedrading en met dezelfde eenvoudige Dyna Case-montage. Geen onhandige programmeringen, de rolluik herkent zelf begin -en eindpositie. De bedienging gebeurt via een geïntegreerde sensor of via een afstandsbediening. Een obstakelherkenning bij openen en sluiten en aansluiting voor de verlichting in de kast zijn voorzien.

De rolluiken zijn verkrijgbaar in standaardmaten of worden op maat gemaakt. Hiervoor heeft Bermabru interactieve besteldocumenten online beschikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details