NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Meubelafwerking zonder zorgen

Meubelafwerking zonder zorgen

De magazijnen van Van Hoecke in Sint-Niklaas bevatten meer dan 1,5 miljoen onderdelen om Blum en TA’OR BOX lades te maken. Met moderne productiefaciliteiten toveren ze probleemloos de meest uitlopende soorten lades tevoorschijn. De jarenlange ervaring van Van Hoecke merk je in iedere stap van het productieproces.

Lades in verschillende maten, uitvoeringen en types. Ze worden met zorg en met de hoogste kwaliteit binnen de 72 uur klaargemaakt voor levering. Van Hoecke geeft met iedere lade een meerwaarde aan het totaalmeubel. Dit doen ze met plaatmateriaal van hoge kwaliteit in combinatie met technologische hoogstandjes van beslagfabrikant Blum. Ook voor het openen en sluiten van de lades rekenen ze op de bewegingstechnologie van Blum. De geleider wordt, naar wens van de klant, uitgerust met BLUMOTION, SERVO-DRIVE of TIP-ON BLUMOTION.

Functionele webshop

Van Hoecke investeerde in een duidelijke webshop die makkelijk is in gebruik. Hij beschikt over eigen configuratoren die van het bestellen van maatwerk kinderspel maken. Met enkele muisklikken geven klanten de gegevens door om een voorgemonteerde TANDEMBOX, LEGRABOX of TA’OR BOX te bestellen. Alle materialen, kleuren en mogelijkheden staan in de webshop onmiddellijk ter beschikking. Na productie worden ze zorgvuldig ingepakt voor transport. Dankzij slim uitgedachte labels vindt de klant snel de juiste lade en benodigde onderdelen terug. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details