NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Met vernieuwd coatingaanbod op Ligna 2023
Osmo biedt het juiste product voor alle houtoppervlakken en voor elke toepassing.

Met vernieuwd coatingaanbod op Ligna 2023

Van 15 tot 19 mei strijkt LIGNA opnieuw neer in Hannover, Duitsland. Op de gerenommeerde beurs voor houtbewerkings- en houtverwerkende industrie is ook Osmo van de partij. Ze presenteren hun diverse gamma producten voor het professioneel coaten van hout. Voor binnen of buiten en voor handmatige of machinale toepassing: Osmo biedt het juiste product voor alle houtoppervlakken en voor elke toepassing.

De beursstand van Osmo Holz und Color GmbH & CO. KG focust op innovatieve oplossingen voor de professionele behandeling van houtoppervlakken. Je ontdekt de werking en het resultaat van elk coatingsysteem op de beursstand zelf, waar alle houten elementen behandeld zijn met een Osmo-product. Zo presenteert het bedrijf bijvoorbeeld producten voor de behandeling van houten gevelbekleding, meubels, carports en tuinterrassen. In primeur op LIGNA stelt Osmo hun assortiment houten vloercoating voor met Excimer Polyx® Oil en het Polyx® Protect System. Je ontdekt deze innovatie producten op de stand van Osmo. 

Natuurlijke en duurzame producten voor elk houtproject, zowel voor binnen als buiten. (Beeld: Honorarfrei)

Ambacht hand in hand met industrie

Met hun grote productassortiment toont Osmo dat de overgang tussen ambacht en industrie grotendeels vloeiend is en dat sommige producten zowel voor de professionele markt als voor industriële toepassingen geschikt zijn. Het beste voorbeeld voor de productkwaliteit van Osmo zie je in het bedrijf zelf. De coatingsystemen worden daar al jarenlang succesvol gebruikt op de eigen productielijn in de Osmo-schaverij. 

LIGNA is niet alleen de plek om de innovatieve producten van Osmo te ontdekken. Je maakt er ook kennis met verschillende mogelijkheden voor een efficiënt werkproces. Bezoek LIGNA 2023 en ontdek waarom Osmo al meer dan 40 jaar de meest natuurlijke en duurzame producten voor elk houtproject heeft. Je vindt Osmo van 15 tot 19 mei 2023 in hal 16, stand C19.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details