NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Meer service en praktijkgerichte oplossingen voor meubelmakers
Meer ergonomie dankzij in hoogte verstelbare bureaus op kantoor: de Steelforce Professional Line overtuigt met veel stabiliteit en een helder design.

Meer service en praktijkgerichte oplossingen voor meubelmakers

In hal 6 van de vakbeurs Houtpro+ toont Hettich hoe je wonen en werken nog beter kan combineren en hoe je ook in kleine ruimtes comfortabel kan leven dankzij flexibele ruimteoplossingen. Bezoekers ontdekken hoe ze individueel klantdesign op een ontwerpgerichte en kosteneffectieve manier bij meubelen implementeren en hoe Hettich eServices de eigen werkefficiëntie verhoogt.

Het merk Hettich staat voor een van de grootste producenten van meubelbeslagen ter wereld. Hettich ontwikkelt, produceert en verkoopt onder meer alle soorten scharnieren, schuiflades en geleidingssystemen, organisatiesystemen, schuif- en vouwdeursystemen en verbindingsbeslagen. Met zijn innovatieve producten verlegt Hettich de grenzen van functie, kwaliteit en comfort van keuken-, badkamer-, kantoor-, woonkamer- en slaapkamermeubels.

AvanTech YOU: schuifladen naar wens

Het te individualiseren schuifladesysteem AvanTech YOU van Hettich staat garant voor eenvoudig te realiseren klantdesign in kleur, formaat en materiaal. Door het platformprincipe kunnen alle componenten vrij worden gecombineerd. Dat biedt meubelmakers, interieurbouwers en architecten heel wat opties voor individueel meubeldesign en exclusieve interieurvormgeving. Met DesignProfiles en DesignCapes worden unieke accenten aangebracht. En bij de AvanTech YOU Inlay ladezijwand is er sprake van vrije keuze van materiaal. Al deze mogelijkheden worden gebruikt om met AvanTech YOU snel en doortastend in te spelen op nieuwe designtrends en nieuwe klantensegmenten aan te boren. Op de koop toe verschaft ‘AvanTech YOU Illumination’ het meubel desgewenst zelfs nog een eigen lichtsignatuur.

Cadro: aluminium kadersysteem voor grenzeloze meubelideeën

Snelle montage en een hoge verwerkingsnauwkeurigheid zijn de kenmerken van het Cadro-kadersysteem van Hettich. Aluminium profielen, verbindingspunten en aanvullende toebehoren – meer is niet nodig om verfijnde, zeer functionele meubelconcepten te plannen. Van het creatieve ontwerp van de eigen meubelcollectie via de exclusieve winkelinrichting tot aan trendy meubels voor keuken, bad- en woonkamer. Als beurshoogtepunt presenteert Hettich Cadro in combinatie met het schuifdeursysteem TopLine XL: een inloopkast wordt zo een handig opbergwonder dat als individuele oplossing aan de meest uiteenlopende plattegronden en inbouwsituaties kan worden aangepast.

Met het aluminium kadersysteem Cadro kunnen ook hoogwaardige glazen vitrines worden gemaakt.

TopLine XL: sterk schuifdeursysteem voor extra grote kastformaten

TopLine XL van Hettich werd speciaal voor grote en zware fronten ontwikkeld en stelt nieuwe normen op het gebied van puristisch design voor kamerhoge kasten. Met zijn extreem platte bouwwijze en onopvallend geïntegreerde demping wordt het beslag bijna onzichtbaar. Met TopLine XL kunnen deuren tot wel 100 kilogram vederlicht en zacht geopend en weer gesloten worden. De basis van deze nieuwe soepele loop zijn speciaal ontwikkelde, uitermate vormstabiele rollen. 

WingLine L: vouwschuifdeursysteem voor meer ruimte in de ruimte

Met het vouwschuifdeursysteem WingLine L met Push- of Pull-to-move gaan zelfs kamerhoge, greeploze kledingkastdeuren na lichte druk bijna als vanzelf open – en dat met een indrukwekkend panorama-effect. Bij maximaal 2.400 millimeter hoogte en 600 millimeter breedte per deurvleugel biedt het systeem een verrassend grote kastinhoud voor een perfect overzicht. Door zijn geringe deurinsprong maakt WingLine L de inbouw van schuifladen en ladegeleiders achter de vouwschuifdeur mogelijk. Het systeem kan op verschillende manieren worden gebruikt voor individuele interieurinrichtingen: desgewenst kan zelfs een heel keukenblok achter de vouwdeuren verdwijnen. 

Steelforce: gezond en productief op het werk

De in hoogte verstelbare tafelonderstellen van Steelforce brengen beweging en meer ergonomie in elke dag op kantoor. Twee seriën zijn beschikbaar voor meubelmakers, interieurbouwers en de handel: de economische Homeoffice Line en de krachtige Professional Line. De systemen zijn allemaal montagevriendelijk, hoogwaardig afgewerkt en geschikt voor veilig en frequent gebruik. Montagebedrijven kunnen zelfs het tafelblad inclusief bestellen en alles rechtstreeks laten leveren. Geen overbodige luxe in drukke tijden.

Hal 6 – STAND 6442    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details