NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Meer plaats voor platen
Ligne Pierre: “Een speciale tekening of kleur tonen we liefst in groot formaat.”

Meer plaats voor platen

Een aanzienlijke uitbreiding van de showroom met maar liefst 600 vierkante meter, daar pakt Ligne Pierre mee uit op het einde van het jaar. Het nieuwe gedeelte van de showroom is vandaag al in gebruik.

Op de bestaande site van Ligne Pierre in Boortmeerbeek wordt een groot bouwproject afgerond. De showroom kreeg een uitbreiding van maar liefst 600 vierkante meter, een aanzienlijke investering die plaats moet bieden aan het ‘specialere’ plaatmateriaal. Carl Serry, zaakvoerder van Ligne Pierre: “Natuursteen, maar ook keramiek en composiet, met een bepaalde tekening of kleurschakering tonen we hier op groot formaat. Staaltjes hiervan zijn soms niet representatief en dat vangen we nu op. Het leuke hieraan is dat het steeds gaat om unieke leveringen. Een tekening is nooit dezelfde als de vorige of de volgende. Wie hier een keuze maakt, weet dus dat een uniek exemplaar in zijn project terechtkomt.”

Ligne Pierre breidt haar showroom uit met meer dan 600 vierkante meter.

Beste manier van presenteren

Voor de natuursteen in groot formaat werkt Ligne Pierre met verticale A-frames. “De klassieke manier om natuursteen te tonen”, verduidelijkt Serry. “Zo zien geïnteresseerden heel snel hoe een kleur of een bepaalde tekening er uit ziet en komen ze niet voor verrassingen te staan. Voor de keramiek- en composietplaten werken we met een speciaal rek met verticale schuiven waarin de ongeveer 240 referenties perfect tot hun recht komen. Onze showroom wordt dus duidelijk opgedeeld. Enerzijds heb je het plaatmateriaal in groot formaat waar de tekeningen en kleuren zeer duidelijk op zichtbaar zijn, anderzijds heb je in onze bestaande showroom de gekende werking met stalen.”

Bezoeken maar

Het nieuwe deel van de showroom is vandaag al in gebruik. De frames en rekken raken stilaan gevuld. “Natuurlijk zijn het steeds unieke leveringen waardoor een bezoek aan de showroom steeds anders zal zijn”, aldus Serry. “We raden dan ook alle geïnteresseerden aan een afspraak in te plannen via onze website. De werkwijze blijft identiek. Je krijgt tijdens de afspraak deskundige uitleg en advies van een van onze medewerkers.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details