NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Massieve gevelbekleding met vele gezichten

Massieve gevelbekleding met vele gezichten

Voor Cras Woodgroup uit Waregem is Prowood een vaste afspraak. Ook deze editie was de specialist in hout en plaatmateriaal aanwezig. Met de nieuwe Varium-collectie, een gamma massieve gevelbekleding, als blikvanger.

De missie van Cras is al 140 jaar dezelfde: een betrouwbare partner zijn van de vakman. Dat doet het bedrijf met een breed aanbod van relevante producten. “Met vijftien eigen ‘woodshops’ over het ganse land en onze persoonlijke dienstverlening willen we die houtvakman ontzorgen en helpen groeien”, zegt marketingverantwoordelijke Johan Demeyere.

Een rustpunt tijdens het beursbezoek
Het is net die focus op de houtvakman in al zijn aspecten die het aanbod van Cras zo breed maakt. Demeyere: “We kozen ervoor om niet te vervallen in een overvloed aan productpresentaties. In plaats voorzagen we een rustpunt in de beurs. Vanuit onze Cras vintage marktkraamwagen serveerden we ons eigen biertje August. Dat is gebrouwen met eik uit onze zagerij. Wie honger had, genoot van een ‘haute dog’ bij ons eetkraam. Bij een lekkere hap en een uniek biertje vertelden we ons verhaal aan de bezoekers. In een ongedwongen sfeer.”

Het bier August is genoemd naar August Cras, de oprichter van het bedrijf. Hij legde 140 jaar geleden de basis van de Cras-groep die vandaag alom bekend is in de sector. Die naam vormde meteen het ideale startschot voor een sympathieke babbel en het leggen van nieuwe contacten.

Varium-collectie
Vanuit de Cras vintage marktkraamwagen werd het eigen biertje August geserveerd.

Veelzijdigheid met Varium
Uiteraard was er op de stand van Cras wel ruimte voor een nieuw product: de Varium-collectie. Met verschillende profielen, die onderling combineerbaar zijn, presenteert Cras een gamma massieve gevelbekleding met tal van mogelijkheden. “Er zijn vijf profielen, die je naar wens combineert. Ze zijn bovendien bruikbaar samen met plaatmateriaal zoals Rockpanel. Voor de vakman biedt Varium een praktische en gebruiksvriendelijke manier om de wensen van de klant te vertalen in een unieke, duurzame gevel”, aldus Johan Demeyere.

Iets extra te beleven
De stand van Cras was op Prowood dé plek om te verpozen met een hapje, een drankje en een goed gesprek. En om iets speciaals te beleven, want elke dag voorzag Cras een speciale gast. Op maandag was ex-Miss België Justine Dejonckheere aanwezig met ‘Cuisine Justine’. Op dinsdag was er een live dj-set. De HR-afdeling van Cras kwam langs op woensdag en op donderdag bracht een goochelaar een vleugje magie naar de stand.

“De bezoekers waren enthousiast over ons aanbod”, weet de marketingverantwoordelijke. “Prowood is als beurs van groot belang voor ons. Ze trekt een goed publiek aan en lost ook de verwachtingen van de bezoekers in met een breed aanbod aan alles wat de houtvakman interesseert.”    

Tekst: Stephanie Demasure   Beeld: Cras 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details