NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Massief hout steeds vaker gekozen voor interieur

Massief hout steeds vaker gekozen voor interieur

MDF, spaanplaat gecombineerd met een fineerlaag zijn voor het ontwikkelen van interieur nog steeds zeer populair. Toch is er de laatste jaren een enorme groei van het aantal fabrikanten die kiezen voor het ontwikkelen van massief houten interieur.

De voordelen van interieur van massief hout?

Massief houten interieur oogt niet alleen prachtig, maar is ook zeer sterk. Oneffenheden en kleine beschadigingen kunnen gemakkelijk hersteld worden. De reden dat steeds meer fabrikanten kiezen voor het vervaardigen van interieur uit massief hout is de trend van de afgelopen jaren. Steeds meer consumenten kiezen voor een massief houten dressoirs, tv meubelen of een tweepersoonsbed.

Dankzij de natuurlijke uitstraling waarbij noesten gecombineerd worden met nerven heb je gegarandeerd een prachtige landelijke uitstraling in jouw woonkamer of slaapkamer.

Niet geschikt voor iedere locatie en type interieur

Massief hout staat ook bekend om de werking in een luchtvochtige omgeving en verkleuring bij actief zonlicht. Vooral bij de nieuwe type design woningen, waarbij de woning voorzien is van veel glas, is het verstandig om hier rekening mee te houden. Ook is het ene type meubilair geschikter dan het andere type. Een massief houten bed heeft bijvoorbeeld minder last van de werking, dan een massief houten schuifdeurkast, waarbij elementen over elkaar heen moeten schuiven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details