NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
“Maatwerk is de toekomst”
Darby Doors, matzwarte aluminium kaderdeuren met een landelijke uitstraling.

“Maatwerk is de toekomst”

Het is groothandelaar in meubelbeslag en meubelonderdelen Du Pont niet ontgaan. Met enkele gerichte programma-uitbreidingen is Du Pont nu klaar om alle klantvragen te beantwoorden.

Een groothandelaar in meubelbeslag en meubeltoebehoren heeft overal voelsprieten om zo vroeg mogelijk trends op te pikken. Ook wat betreft materialen weet Du Pont overal ter wereld de beste, interessantste en kwalitatief hoogstaande exemplaren te vinden. Het resultaat is een uitgebreid basisprogramma dat uit voorraad leverbaar is. En toch gaat Du Pont een stapje verder, ingegeven door de opkomst van maatwerk en opvallende esthetische trends. Naast een eigen productie ledverlichting op maat, inspelend op het stijgende belang van een goede verlichting, breidt Du Pont het Darby Doors-programma gevoelig uit.

De pivoterende binnendeuren Darby Pivot krijgen het gezelschap van een schuifdeurprogramma. (Beeld: www.fotovanhuffel.be)

Trendy look

Ter herinnering: Darby Doors is het programma mat zwarte aluminium kaderdeuren met landelijke uitstraling dat Du Pont ontwikkelde. “Ramen en deuren in steellook zijn in landelijke keukens helemaal in”, weet Alain Leyssens van Du Pont. “Het is bovendien een look die het uitzicht in alle andere kamers mee zal bepalen en die perfect kan doorgetrokken worden. Darby Doors speelt hier op in met een matzwarte aluminium kaderdeur die kan worden voorzien van horizontale en verticale onderbrekingsprofielen.

Oog voor detail: ook de inlegrubbers om het glas te beschermen, zijn zwart. (Beeld: www.fotovanhuffel.be)

Gedetailleerd maatwerk

Het blijft echter niet bij de kaderdeuren van Darby Doors. Du Pont breidt het programma uit met pivoterende binnendeuren (Darby Pivot) en een schuifdeurprogramma (Darby Slide). “We produceren en monteren het programma in ons eigen atelier”, legt Leyssens uit. “We beheren dus zelf de logistieke flow en kunnen op die manier korte levertijden garanderen en de kostprijs onder controle houden. Bovendien zijn we in staat snel nieuwe en aanvullende producten te ontwikkelen en te lanceren. Darby Pivot en Darby Slide zijn daar hele mooie voorbeelden van. We verliezen bovendien ons oog voor detail niet. Zo zorgen we voor zwarte regelbare Blum scharnieren bij de kaderdeuren, zijn alle vijsjes voor de montage volledig zwart en komen ook de inlegrubbers die het glas beschermen in het zwart. Naast de standaard glasvullingen (helder, gezuurd, spiegel,…) zochten we ook vernieuwende en vintage glasvullingen (crepi, oceanic,…). Interieurarchitecten beschikken hierdoor over alle inspiratie, vrijheid en mogelijkheden om creatief met onze kaderdeuren aan de slag te gaan.”

Leyssens: “Laat je inspireren door de ­uitgebreide fotocollectie op onze website.”

Online bekijken, samenstellen en bestellen

Maatwerk samenstellen en bestellen, het is niet altijd evident. Du Pont beseft dit en stelt alles in het werk om het doorgeven van een bestelling of het aanvragen van een offerte zo eenvoudig mogelijk te houden. Een online configurator loodst gebruikers in slechts enkele stappen naar een correcte offerte waarna meteen de bestelling kan worden geplaatst. Deze werkwijze geldt voor Darby Mirrors, spiegels op maat met geïntegreerde verlichting, Darby Doors en Darby Pivot. Wie de mogelijkheden van een kaderdeur in het echt wil beleven, kan steeds een afspraak voor een coronaproof bezoek regelen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details