Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Maatwerk in een oogwenk besteld

FM202107_Homeoffice_Linoleum_Olive_Pebble_Rollladen-schwarz_Aus
Osterman evolueert steeds meer richting onestopshop voor keuken-, meubel- en interieurbouwers.

Tekst | Ostermann

Beeld | Ostermann

14 maart 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Toegevoegde waarde bieden, is bij Ostermann geen vage commerciële term. Deze Europese distributeur van kantenbanden, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden draagt service hoog in het vaandel. Zo bestellen keuken-, meubel- en interieurbouwers allerhande maatwerk gemakkelijk online. De tijdswinst en kostenefficiëntie van deze oplossing blijken bij heel wat klanten in de smaak te vallen.

Hoewel Ostermann nog steeds voornamelijk met kwaliteitsbanden wordt geassocieerd, staat de Europese distributeur vandaag voor zoveel meer. “We evolueren steeds meer richting onestopshop voor keuken-, meubel- en interieurbouwers”, vertelt accountmanager Jan Claeys. “Vooral op het vlak van meubelbeslag nemen we de laatste jaren een hoge vlucht. Dit hebben we te danken aan het exclusieve verdeelrecht van Hettich en Grass. Naast het enorm brede assortiment aan meubelbeslag bieden beide producenten ook hoogkwalitatieve schuifladesystemen die alleen maar aan populariteit winnen. Bij Hettich spreken we over de ‘ArchiTech’ en ‘AvanTech You’; bij Grass over de ‘Nova-Pro’ en ’Vionaro’.”

Ostermann levert niet alleen uiterst snel de onderdelen, maar ook volledig op maat geconfectioneerde schuiflades, allemaal binnen de zeven tot tien werkdagen. “Deze service ontwikkelden we drie jaar geleden om onze klanten een extra toegevoegde waarde aan te bieden. Blijkbaar slaagden we in onze opzet, want de bestellingen van maatwerk nemen razendsnel toe.”

Meer dan schuiflades op maat

Intussen kan je bij Ostermann niet alleen terecht voor schuiflades op maat. Ook schuifdeursystemen, meubelrolluiken, kaderdeuren, verlichting, kabelmanagementoplossingen en zo meer kunnen kant-en-klaar worden geleverd. “Wie interesse in ons maatwerk heeft, kan op www.ostermann.eu de ‘configuratorwereld’ aanklikken”, aldus Jan Claeys. “Op uiterst eenvoudige manier word je doorheen de mogelijkheden gegidst. Het volstaat om oplossing, materiaal, kleur en zo meer te kiezen, de juiste maatvoering in te geven en op de bestelknop te klikken om enkele dagen later je geconfectioneerde oplossing in huis te hebben.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details