NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Maatwerk in een oogwenk besteld
Osterman evolueert steeds meer richting onestopshop voor keuken-, meubel- en interieurbouwers.

Maatwerk in een oogwenk besteld

Toegevoegde waarde bieden, is bij Ostermann geen vage commerciële term. Deze Europese distributeur van kantenbanden, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden draagt service hoog in het vaandel. Zo bestellen keuken-, meubel- en interieurbouwers allerhande maatwerk gemakkelijk online. De tijdswinst en kostenefficiëntie van deze oplossing blijken bij heel wat klanten in de smaak te vallen.

Hoewel Ostermann nog steeds voornamelijk met kwaliteitsbanden wordt geassocieerd, staat de Europese distributeur vandaag voor zoveel meer. “We evolueren steeds meer richting onestopshop voor keuken-, meubel- en interieurbouwers”, vertelt accountmanager Jan Claeys. “Vooral op het vlak van meubelbeslag nemen we de laatste jaren een hoge vlucht. Dit hebben we te danken aan het exclusieve verdeelrecht van Hettich en Grass. Naast het enorm brede assortiment aan meubelbeslag bieden beide producenten ook hoogkwalitatieve schuifladesystemen die alleen maar aan populariteit winnen. Bij Hettich spreken we over de ‘ArchiTech’ en ‘AvanTech You’; bij Grass over de ‘Nova-Pro’ en ’Vionaro’.”

Ostermann levert niet alleen uiterst snel de onderdelen, maar ook volledig op maat geconfectioneerde schuiflades, allemaal binnen de zeven tot tien werkdagen. “Deze service ontwikkelden we drie jaar geleden om onze klanten een extra toegevoegde waarde aan te bieden. Blijkbaar slaagden we in onze opzet, want de bestellingen van maatwerk nemen razendsnel toe.”

Meer dan schuiflades op maat

Intussen kan je bij Ostermann niet alleen terecht voor schuiflades op maat. Ook schuifdeursystemen, meubelrolluiken, kaderdeuren, verlichting, kabelmanagementoplossingen en zo meer kunnen kant-en-klaar worden geleverd. “Wie interesse in ons maatwerk heeft, kan op www.ostermann.eu de ‘configuratorwereld’ aanklikken”, aldus Jan Claeys. “Op uiterst eenvoudige manier word je doorheen de mogelijkheden gegidst. Het volstaat om oplossing, materiaal, kleur en zo meer te kiezen, de juiste maatvoering in te geven en op de bestelknop te klikken om enkele dagen later je geconfectioneerde oplossing in huis te hebben.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details