NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Maatwerk: eenvoudig besteld, snel geleverd
Je Invisidoor 2.0 op maat samenstellen en bestellen doe je via Arlu Connect. (Beeld: Fred Pieau)

Maatwerk: eenvoudig besteld, snel geleverd

Lecot heeft een eigen online configurator voor lades op maat ontwikkeld. Komt een klant tot bij jou met de vraag naar een lade op maat? Vanaf nu geef je met enkele muisklikken je afmetingen, kleur en specificaties online door. Daarna wordt je bestelling onmiddellijk doorgestuurd naar de productie en al na vijf werkdagen worden jouw lades op maat op het gewenste adres geleverd. Voor zowel standaard als andere afmetingen. Dat geldt trouwens ook voor de onzichtbare deurkaders Invisidoor 2.0 van Arlu.

Je Invisidoor 2.0 op maat samenstellen en bestellen doe je via Arlu Connect. Je logt in op je bestaand account of maakt een nieuw aan. Dat koppelt met de distributeur van jouw keuze, bijvoorbeeld Lecot. Naast de afmetingen kies je de kleur van het beslag (mat chroom, wit of zwart) en combineer je naar wens met een AGB magneetslot of Magnotica Pro. Voor een deurdikte van zowel 40 of 50 mm kan invisidoor 2.0 op 5 werkdagen geleverd worden. Voor lades op maat van Hettich gebruik je dan weer de online configurator van Lecot. De nieuwe productbuilder is zo ontworpen dat je bij elke stap van het bestelproces een 3D-visualisatie krijgt.

“Je hebt zelf de configuratie in handen, dus de kans op fouten bij bestelling is minimaal”, legt Jürgen De Lameillieure, productmanager bij Lecot, uit. Eens jouw samenstelling op punt staat, neemt Lecot het over, voor je offerte en bestelling. Inclusief een onmiddellijke prijsberekening voor jouw specifiek maatwerk. “Het leek ons handig voor de klant om deze functie in onze productbuilder te verwerken. Zo kan je bij elke verandering die je doorvoert de exacte prijs van de lade op maat berekenen. Op die manier kan je ook in no-time een offerte opstellen voor je klant.” Je bestelt trouwens met gemak verschillende accessoires, lades en andere benodigdheden in één keer. Heerlijk efficiënt en zo komen alle bestellingen gelijktijdig aan.

Je online configuratie wordt meteen doorgestuurd en al na vijf werkdagen op het juiste adres geleverd.

Snellere levering dan ooit te voren

De sterke samenwerking tussen Lecot en Hettich maakt voor een lade op maat een unieke levertijd mogelijk. Doordat de bestelling direct nadat hij geplaatst is, wordt doorgestuurd naar productie, gaat er weinig tijd verloren. Hierdoor is het voor Lecot mogelijk om een gepersonaliseerde lade in amper vijf dagen volledig af te werken en te leveren. “Niet alleen onze levertermijn is een grote meerwaarde voor de klant, maar ook de hoge kwaliteit van onze producten. Dankzij de expertise van Hettich in meubelbeslag krijgt elke lade op maat een strak en kwalitatief design”, voegt Jürgen De Lameillieure toe. 

Door de nauwe samenwerking van Lecot als betrouwbare partner voor meubelbeslag en Hettich, met zijn jarenlange expertise, kan de beste prijs-kwaliteitsverhouding gegarandeerd worden. Daarnaast worden de lades lokaal geproduceerd en worden ze robuust verpakt zodat je bestelling altijd volledig intact aankomt. Ook met Arlu houdt Lecot er een sterk partnership op na. Je bestelde Invisidoor(s) worden binnen de vijf werkdagen geleverd. De Invisidoor 2.0 is nu eenmaal de meest flexibele oplossing voor onzichtbare deurkaders met de snelste levertermijn.

Voor elk interieur

Net zoals elk interieur en elke bewoner uniek zijn, kan je bij de productbuilder van Lecot terecht voor een volledig gepersonaliseerde lade op basis van jouw voorkeuren. Zo heeft de besteller keuze uit drie kleuren, heel wat verschillende afmetingen en kan hij kiezen voor de opties ‘push-to-open’ of ‘geleiders met draagkracht 40 of 70 kg’. Alle onderdelen zijn duidelijk opgelijst en beschreven, en er zijn heel wat opties.

Neem dus een kijkje op de website van Lecot, ontdek de productbuilder en bespaar niet alleen geld, maar ook tijd.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details