Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Linum Trend, spoeltafelbladen in RVS of krasbestendig composiet

TECTO1NO-kopiëren

15 januari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Keukenprojecten vormgeven naar de wensen én het budget van de klanten ; de beste materialen kiezen om van hun nieuwe keuken een warme keuken voor hen te maken. Het is een bevredigend maar uitdagend doel voor iedere keukeninstallateur.

MARONIA (100X52) 1B 1D LH_P kopiërenMet de gloednieuwe serie Trend brengt Linum Europe een mooie reeks spoeltafelbladen op de markt voor particuliere en projectmatige keukeninrichtingen.  Zowel de Maronia reeks in geborsteld RVS 18/10 als de Tecto reeks in composiet hebben radius 25 afwerking en laten zich door hun strakke lijnen vlot inpassen in hedendaagse keukens.

De Maronia reeks heeft een elegante vierkante afvoer en kan voor vlak- of opbouw ingezet worden.

De Tecto reeks in composiet heeft een ronde afvoer, en is resistent tegen alle onderhoudsproducten, en zowel hitte, als schok- en krasbestendig.  Linkse of rechtse montage, de Tecto spoelunits zijn perfect omkeerbaar.

De nieuwe Trend reeks van Linum Europe is een aanvulling op het gamma RVS spoelbakken en kranen dat in 2016 met succes onder de naam Concept op de markt gebracht werd. Met beide gamma’s wil Linum Europe een mooi productenpallet aanbieden aan de installateur die opteert voor nieuwe ideeën, pure lijnen en stralende keukens.

Linum Europe, een rasecht familiebedrijf gevestigd in Kuurne beschikt over een sterk gamma componenten voor de inrichting van keukens. Initieel waren de producten gericht op professionele keukens, waar intensief gebruik en duurzaamheid van cruciaal belang zijn. Door de jaren heen specialiseerde Linum Europe zich ook meer in de residentiële markt, maar met dezelfde vereisten qua kwaliteit en duurzaamheid van de geselecteerde producten.

De prijsbrochure is op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.

www.linumconcept.eu

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details