NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Lijmen voor elke applicatie

Lijmen voor elke applicatie

Bij de keuze van lijmen ga je dan ook beter niet over een nacht ijs. Klop aan bij een specialist, zoals Ostermann uit Liedekerke. De combinatie van levering uit een erg grote voorraad topmerken en de enorme interne expertise maakt van deze leverancier een uiterst betrouwbare partner met flink wat toegevoegde waarde.

Tekst: Els Jonckheere  Beeld: Ostermann / © deutz produktionsstudios GmbH

Voor kantaanlijmmachines die smeltlijmkorrels verwerken, heeft Ostermann nu ook een Redocol PU-smeltlijm in wit.

Geen enkele leverancier heeft zoveel lijmen van topmerken op voorraad als Ostermann. “Jowat, Henke, Rakoll,… je noemt het en wij kunnen het uit stock leveren”, aldus manager Alain Van der Kuylen. “Daarnaast hebben we een eigen huismerk, Redocol, dat intussen zijn plaats in de markt heeft veroverd. Toch zullen we dit gamma nooit opdringen. Integendeel, we garanderen dat we altijd vanuit de vraag van de schrijnwerker of interieurbouwer vertrekken om de meest geschikte oplossing voor te stellen. Ons advies is volledig merkonafhankelijk: de sleutel tot succes in onze sector. Daarnaast beschikken we over een eigen machinepark waarmee we alle situaties uit de praktijk kunnen nabootsen.”

Ostermann breidde het gamma van het huismerk Redocol uit met drie nieuwe PU-smeltlijmen.

Drie nieuwe PU-lijmen

Naast machinale lijmen, kan je bij Ostermann ook voor witte lijmen terecht. “De nieuwe trend waarop we nu sterk inzetten, is PU-verlijming”, aldus Alain Van der Kuylen. “Omdat deze types water- en warmtebestendig zijn, passen ze perfect in het plaatje van hoogkwalitatieve interieurprojecten. Vandaar dat we ons Redocol-gamma met drie nieuwe PU-smeltlijmen hebben uitgebreid. Voor kantaanlijmmachines die smeltlijmkorrels verwerken, hebben we nu ook een PU-smeltlijm in wit voor het verwerken van wit of licht plaatmateriaal. Voor kantaanlijmmachines met een voorsmeltaggregaat biedt Ostermann de Redocol Kantomelt PUR nu in patronen van twee kilogram, en dit in naturel en witte kleur. Tenslotte kunnen bedrijven die met kantaanlijmmachines van Holz-Her werken, bij ons terecht voor de Redocol Kantomelt HP PUR als patroon voor deze installaties. Hier is eveneens keuze tussen naturel en wit als kleur.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details