NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
LED verlichting steeds meer opkomend

LED verlichting steeds meer opkomend

Aan het twijfelen welke verlichting je moet gebruiken in je huis of kantoor? Die keuze ligt eigenlijk best voor de hand: LED verlichting! Waarom? Deze verlichting heeft diverse voordelen, hier staan ze op een rijtje.

Duurzaam en zuinig
LED verlichting staat er om bekend dat het zeer zuinig is in gebruik. Het zou zonde van het geld zijn om nog voor een ouder type verlichting te kiezen zoals halogeen. De LED techniek zet de energie voor bijna 90% om in licht, ideaal als je veel verlichting gebruikt.

Mogelijkheden op kantoor
Een kantoorpand heeft vaak veel verlichting om een fijne werksfeer te geven. TL-balken zijn vaak als de standaard verlichting te vinden in diverse kantoorpanden. Toch kan ook hier flink bespaart worden door gebruik te maken van LED TL-balken. Met een stroombesparing van bijna 50% heb je een goede investering. Naast de gebruikelijke lampen zijn LED panelen ook een populaire trend aan het worden op kantoor. Dit type verlichting geeft vele mogelijkheden qua kleur en designs. Het zorgt voor een moderne uitstraling op het kantoor.

Een fijne sfeer thuis
Dankzij de diverse vormen van LED verlichting is het erg makkelijk om thuis een persoonlijke sfeer te creëren. Met instelbare LED spots en bedienbare LED strips kan je je interieur een bepaalde kleur geven. Een mooie warme kleur voor in de winter en een koele kleur in de zomer. Of je maakt diverse lichtovergangen, de keuze is aan jou.

De baas met een app
Wat is er nou lekkerder dan vanuit je luie stoel de verlichting bedienen? Doordat LED verlichting steeds slimmer is geworden, kan je dankzij infrarood of wi-fi de lampen laten doen wat jij wilt. Veel fabrikanten hebben bij hun verlichting een app zodat je zelf met gemak bepaalt wanneer je verlicht aan moet gaan. Zo bespaar je geld door vergeten lampen alsnog (automatisch) uit te laten gaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details