NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid primeren bij de houtlijmen van Rectavit

Kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid primeren bij de houtlijmen van Rectavit

Rectavit brengt houtlijm op de markt in een nieuwe verpakkingen: 25kg emmers met onderuitloopkraan en IBC’s. Dit verhoogt aanzienlijk het gebruiksgemak van de verbruiker, en reduceert het aantal gebruikte verpakkingen. De kaart van duurzaamheid wordt nog meer gespeeld dankzij de omschakeling naar gerecycleerde en herbruikbare verpakkingen.

Nieuwe verpakking voor verhoogd gebruiksgemak

De Rectavit houtlijmverpakkingen van 5 en 10kg zijn al enige tijd beschikbaar met een gietdop bovenop het deksel. Om het gebruiksgemak van de grotere verpakkingen te verhogen, werd nu ook een dop voorzien op de 25kg verpakkingen. Deze emmers zijn uiteraard te zwaar om uit te gieten en rond te sleuren. Daarom is de gietdop onderaan de emmer gepositioneerd, voor een handige onderuitloop.

Samen met de bijpassende (aparte) tapkraan kan de houtlijm eenvoudig afgetapt worden in kleinere verpakkingen, die makkelijk in de hand liggen. De kraan kan bevestigd worden op 1 centrale plaats in het atelier van de vakman. Zo optimaliseert Rectavit het gebruiksgemak van grootverbruikers in houtlijm.

Duurzame toekomst

Bovenop het gebruiksgemak voor de verbruiker, zet Rectavit in op duurzaamheid van de verpakkingen. De nieuwste 25kg houtlijmen met onderuitloop zijn beschikbaar in grijze emmers vervaardigd uit 75% gerecycleerde materialen. Deze worden in het atelier afgevuld in onze iconische, herbruikbare beige verpakkingen van 500 of 750g, met afsluitbare dop. Op die manier reduceert Rectavit gaandeweg haar ecologische voetafdruk.

Dezelfde kwalitatieve houtlijm in een grotere verpakking aan een kleinere prijs

Voor heel wat gespecialiseerde bedrijven zijn emmers van 25kg houtlijm te klein. Om aan hun vraag tegemoet te komen biedt Rectavit dezelfde kwalitatieve houtlijm in nog grotere verpakkingen aan: IBC’s van 1200kg. Lege containerverpakkingen worden na gebruik tevens opgehaald, professioneel gereinigd en herbruikt.

Ook op deze manier zet Rectavit verder in op duurzaamheid, maar dit is niet het enige voordeel van de grootverpakkingen. Niet enkel de planeet, maar ook onze klanten hebben baat bij grotere verpakkingen, want deze zorgen voor lagere transport- en verpakkingskosten, wat zich vertaalt in een lagere prijs per kilo.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details